Bli din egen styrkecoach

Bli din egen styrkecoach. Om du har styrkeobalanser, hämmade muskler, skador åtgärdar & rehabiliterar jag dessa brister först

Bli din egen styrkecoach. En ökad maximal styrka gör dig både snabbare och mer uthållig. Om du är sprinter ökar din acceleration och om du är uthållighetsidrottare ökar din arbetsekonomi när din maximala styrka ökar.

Bli din egen styrkecoach

Dina muskler är din motor och det är i musklerna som hästkrafterna sitter. Hjärtat är bara en syrepump. Du måste utföra rätt övningar med rätt teknik och rätt belastning för att få ut max av din styrketräning. Därför ska du be om professionell hjälp.

Även om du har styrketränat i många år på egen hand har du stor nytta av att någon ser objektivt på både din kropp och din träning. Allt fler idrottare får upp ögonen för vilken stor skillnad en kompetent styrkecoach kan göra. Tränar du som du alltid har gjort kommer du att få samma resultat som du alltid har fått.

Är du är nöjd med din resultatutveckling och prestationsförmåga kan du sluta läsa här. Vill du ta din träning till en högre nivå och få snabbare resultat förser vi dig med de vassaste verktygen. Med rätt träning får du mycket snabbare resultat.

Styrketräning är ett komplext och mångfacetterat ämne som dessutom är under snabb utveckling. Du har därför ingen möjlighet att ha koll på alla de faktorer som krävs för att du ska kunna träna så effektivt som möjligt varken om du elitsatsar eller motionstränar.

Det är därför självklart för de flesta elitidrottare att ha en styrkecoach och därför anlitar allt fler motionsidrottare en styrkecoach. Om du har styrkeobalanser, hämmade muskler och skador åtgärdar och rehabiliterar jag dessa brister först.

Först görs en kroppsbesiktning och sedan en kroppsoptimering. Tillsammans utformar vi ett träningsprogram till dig baserat på din fysiska status, dina behov, ditt mål och din motivation. Jag lär dig att utföra övningarna med rätt teknik så att du får ut maximalt av varje träningspass och snabbt blir starkare.

Din egen styrkecoach

Sedan coachar jag dig igenom ditt träningspass och dokumenterar din träning. Jag peppar dig och hjälper dig att orka mer. Detta kan göra en mycket stor skillnad i resultatet av din träning. Vi hjälper elitidrottare och motionsidrottare att öka sin prestationsförmåga.

Om mål är att förbättra dina idrottsliga resultat så kan vi hjälpa dig ditt att nå ditt mål snabbare. Plötsligt händer det….

GymPartner fick äran och förtroendet att på kort tid sälja och leverera fyra Gym

I konkurrens med de största leverantörerna av ny och ibland begagnad gymutrustning Technogym, Life Fitness, Cybex, Precor föll valet på GymPartner Sweden.

Grattis Lawabs personal som nu har fyra kontor med mindre kompletta gym, där seriös styrketräning kan ske före och efter arbetet.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

  1. Skivstångsställning
  2. bumpervikter

  3. Skivstång med vikter

  4. Internationell Skivstång

  5. skivstångsset

  6. viktställ

  7. Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu

martin maximus börjesson - GymPartner