Cardiomaskiner Precor i Världsklass!

Cardiomaskiner Precor i Världsklass!! Löpband TRM 731 Experience Precor finns i vår nya utställningshall hos Nordens Största GymPartner

Blanda Cardiomaskiner Precor i Världsklass!! för att få det bästa för din anläggning

Oavsett vilken typ av fitnessanläggning du driver, kan vår mix-and-match cardio- och konsolportfölj anpassas efter dina behov.

Oavsett om dina utövare kräver en rad unika rörelser och teknisk underhållning eller bara vill gå vidare, så har vi allt ni behöver av Cardiomaskiner Precor i Världsklass!!

Cardiomaskiner Precor i Världsklass!!

Blanda Cardiomaskiner Precor i Världsklass!! för att få det bästa för din anläggning Oavsett vilken typ av fitnessanläggning du driver, kan vår mix-and-match cardio- och konsolportfölj anpassas efter dina behov. Oavsett om dina utövare kräver en rad unika rörelser och teknisk underhållning eller bara vill gå vidare, så har vi allt ni behöver av Cardiomaskiner Precor i Världsklass!!

Anpassa din Precor-cardio så att den passar ditt utrymme. Vårt stora sortiment låter dig koppla ihop tre olika typer av konsoler med olika modeller och ramfärger i Experience ™ Series cardio-utrustning.

Oavsett vad du väljer, innebär vår konsekventa design att du kommer att upprätthålla en sammanhängande look och känsla över alla modeller och linjer.

Koppla ihop P82-, P62-, P31- eller P30-konsolerna med någon av våra Cardio-modeller från Experience Series över 800, 700 och 600 linjer för att hitta den bästa passformen för din träningspass och din anläggning.

Tänk på en blandning av två eller tre av linjerna för ditt hotell, recenter, flerfamiljshus eller företagens fitnesscenter. Din Precor-säljare GymPartner kan hjälpa dig att avgöra.

Cardiomaskiner Precor levererar en premiumupplevelse

Finansiering av Cardiomaskiner Precor i Världsklass GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Möt vår mest välutrustade cardio-linje, med ett rykte om pålitlig prestanda, enkel vård och service.

Förutom vår ikoniska smidiga känsla inkluderar 800 Line löpbandet och elliptiska det aktiva statusljuset för en överblick övervakning av utrustningens status.

I linjen ingår också vår unika Adaptive Motion Trainer® med Open Stride ™, liggande och upprätta UBK cyklar.

Löpband TRM 731 Experience Precor är en Cardiomaskin i Världsklass!!

Den insiktsdrivna designen av TRM 731 ger samma tillförlitlighet, prestanda och effektivitet som Precor är känd för till ett budgetvänligt pris.

Denna löpband är byggd för hög användning på vår kommersiella plattform och offrar ingenting i livslängden, vilket gör det till en värdefull investering som sparar pengar.

Funktioner som Active Status Light gör det enkelt att underhålla för någon av dina medarbetare och minskar produktens driftstopp. Samtidigt ger TRM 731 en jämn Precor-känsla och komfort för dina utövare.

P31 LED-konsolen ger effektiva och viktiga träningsmetoder för en behaglig  träningsupplevelse.

Löpband TRM 731 Experience Precor Produktinformation

Lägsta pris på Löpband TRM 731 Experience Precor är 81 671 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland jämförda butiker. Från Precor får du detta löpband som är optimalt för hemmabruk och gör din träning smidig. En tung maskin som väger 184 kg och kan vara svår att flytta på. Vill du ha en träningsmaskin som tål slitage borde denna modell passa dig då användarvikten är 181 kg. Den inbyggda hastighetsmätaren gör att du på ett bra sätt kan följa ditt tempo under träningspasset. Bredden på modellen är 89 cm 158 cm är modellens höjd Har fem egenskaper för funktionell träning Modellens längd är 211 cm En rejäl modell med en hög användarvikt För den tävlingsinriktade kan du här se hur snabbt du tar dig fram på maskinen med dess inbyggda hastighetsmätare. Med sina 184 kg är detta en svårflyttad pjäs så ett tips är att hitta en bra plats åt den så att den får stå på ett och samma ställe hela tiden för att slippa bära undan den vid behov. Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med TRM 731. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 81671 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Lägsta pris på Löpband TRM 731 Experience Precor är 81 671 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland jämförda butiker

Från Precor får du detta löpband som är optimalt för hemmabruk och gör din träning smidig. En tung maskin som väger 184 kg och kan vara svår att flytta på.

Vill du ha en träningsmaskin som tål slitage borde denna modell passa dig då användarvikten är 181 kg.

Den inbyggda hastighetsmätaren gör att du på ett bra sätt kan följa ditt tempo under träningspasset.

 • Bredden på modellen är 89 cm
 • 158 cm är modellens höjd
 • Har fem egenskaper för funktionell träning
 • Modellens längd är 211 cm
 • En rejäl modell med en hög användarvikt
För den tävlingsinriktade kan du här se hur snabbt du tar dig fram på maskinen med dess inbyggda hastighetsmätare.
Med sina 184 kg är detta en svårflyttad pjäs så ett tips är att hitta en bra plats åt den så att den får stå på ett och samma ställe hela tiden för att slippa bära undan den vid behov. Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med TRM 731.
Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 81671 kr.
Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.
Produkt

Modellnamn TRM 731 Specifikationer

Maskin Löpband

Displayinformation

Distans, Hastighet, Kalorieförbränning, Puls, Tid, Watt

Egenskaper Display, Hastighetsmätare, Kalorimätare, Pulsmätare, Vattenflaskhållare

Steglöst motstånd Nej

Max. användarvikt: 181 kg

Löpbredd: 56.0 cm

Löplängd: 153.0 cm

Maximal hastighet: 19.2 km/h

Mått: 

Höjd 

157.5 cm

Längd 

211.0 cm

Bredd 

89.0 cm

Maskinvikt

184 kg

Finansiering av Cardiomaskiner Precor i Världsklass

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing Cardiomaskiner Precor i Världsklass

Leasing av Cardiomaskiner Precor i Världsklass är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra Precor i Världsklass

Hyra av Cardiomaskiner Precor i Världsklass används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning AB 

GymPartners mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket Andra köpte till dessa produkter Skivstångsställning bumpervikter Skivstång med vikter Internationell Skivstång skivstångsset viktställ Skivstänger GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Google