Motionscykel Life Fitness 95C Inspire från SEB.

Life Fitness 95C Inspire har en nydesignad och justerbar rem monterad på pedalerna som är enkel att använda. Lätt att ställa in sadeln och justera belastningen.

Motionscykel Life Fitness 95C Inspire från SEB. Denna Life Fitness 95C Inspire har en nydesignad och justerbar rem monterad på pedalerna som är enkel att använda.

Motionscykel Life Fitness 95C Inspire från SEB

Det är också väldigt lätt att ställa in den ergonomiska sadeln och justera belastningen – båda kan ställas in medan man cyklar.

Användaren kan välja mellan 25 olika belastningar. 95C Inspire har ”Lifepulse”-pulsmätning.

95C Inspire har konstruerats utifrån många års erfarenhet och har därför en perfekt ergonomisk utformning.

Motionscykel Life Fitness 95C Inspire från SEB är självförsörjande när det gäller ström

– men det finns ändå ett reservbatteri på 9 V inbyggt.

Finansiering av Motionscykel Life Fitness 95C

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Motionscykel Life Fitness 95C är en långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Motionscykel Life Fitness 95C används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information 

Precor Sverige Köp Motionscykel Life Fitness 95C direkt i lagershoppen på Nämndemansgatan 17, 431 34 Mölndal

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg