8st Crosstrainer EFX-885 Precor

Vi har fått förtroendet att sälja 8st Crosstrainer EFX-885 Precor från SKF-Kristinedal. Dessa har varit hyrda i 36 mån. & är extremt väl servade..

GymPartner har fått förtroendet att sälja 8st Crosstrainer EFX-885 Precor från SKF-Kristinedal.

Cardiomaskinerna har varit hyrda i 36 månader och är extremt väl servade av CL Fitness mycket duktiga servicetekniker och i mycket gott skick.

Komplett Cardioavdelning Precor SKF-Kristinedal med 8st Crosstrainer EFX-885 Precor

8st Crosstrainer EFX-885 Precor begagnade i nyskick. 29 900 kr exm styck. Crosstrainer EFX-885 Precor kombinerar fördelarna med Cross Ramp-teknik och överkroppens rörliga styr för en total kroppsträning.
Precor Crosstrainer CrossRamp-teknik, unik för Precor, erbjuder ramphöjningar från 13 till 40 grader, vilket gör det möjligt för användare att rikta in sig på olika muskelgrupper.
Precor Crosstrainer matchar perfekt den naturliga rörelsen att gå eller springa. Att träna på Precor EFX 885 är så smidigt att ditt träningspass känner sig lättare.
Precor EFX 885 Crosstrainer har visat sig ha en lägre frekvens av upplevd ansträngning (RPE), så att du kan träna längre och oftare och komma snabbare till ditt nästa mål.

Investera tryggt i Crosstrainer EFX Precor från Nordens Största GymPartner

Crosstrainer EFX-885 Precor är uppgraderad med  P30-Konsol är ett av de mest populära redskapen på gymmen. Om du tränar på ett gym som har Crosstrainers så vet du att det oftast är kö vid dessa under gymmets mer populära timmar.
Gympartner säljer numera  många begagnade Crosstrainers i hög gymkvalitet till privata hemmagym. Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa då de är mycket bättre än nya Crosstrainers, med klenare motor och konstruktion.
Alla Gympartner’s Crosstrainers i hög gymkvalite har kontrollerats, testats samt servats av Servicetekniker innan försäljning.
Våra Cardio-maskiner omfattas av vår 6 månaders reservdelsgaranti

“Köp inte grisen i säcken” Köp Crosstrainer EFX-885 Precor hos GymPartner

Sammanfattningsvis rekommenderar GymPartner sina kunder att köpa dyra Crosstrainers på Blocket som är klena och utan garantier från säljaren.

Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Löpband på Blocket men om det är en Crosstrainer utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “vrak” inom kort

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning