Competition Kettlebell 14kg GymPartner NF

Våra Competition Kettlebells håller standardiserad storlek och är färgkodade med en unik färg för varje tyngd för enkel urskiljning.

Competition Kettlebell 14kg GymPartner NF. Dessa kettlebells används vid tävlingar, som namnet antyder och den stora skillnaden på dessa och övriga modeller är att competition kettlebells är gjorda i standardmått som håller samma storlek oavsett tyngd, medan övriga modeller varierar i storlek beroende på hur tunga de är.

Competition Kettlebell 14kg GymPartner NF

Kettlebell 14kg

Dessa kettlebells kommer också i olika färgmärkningar vilket gör det enkelt att urskilja en viss tyngd trots att de har samma storlek

Dessa kettlebells används ofta på crossfitboxar, eller lite mer seriösa gym – men även av hemmagymmare som föredrar att vänja sig vid de officiella storlekarna på kettlebells.

Våra Competition Kettlebells håller standardiserad storlek och är färgkodade med en unik färg för varje tyngd för enkel urskiljning.

Dessa kettlebells passar lika bra i hemmet som i gymmet. Competition Kettlebell 14kg GymPartner NF

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning