BRF Åsvid köpte komplett EasylineGym

BRF Åsvid köpte komplett EasylineGym. Cirkelträning med en station per muskelgrupp, där man tränar igenom kroppens muskler. Enkel och snabb gruppträning !!

Bostadsrättsföreningen Åsvid köpte komplett Easyline gym. GymPartner tackar för förtroendet att få leverera ett komplett Gym från Technogym, i den populära serien Easyline.

BRF Åsvid köpte komplett EasylineGym

BRF Åsvid i Uppsala köpte också Sveriges bästa och mest sålda Roddmaskin Concept 2 D-modellen och Stakmaskin Concepts Skierg

När BRF Åsvid köpte Easylinegym ingick GymPartner Swedens "lägstaprisgaranti" och vår sex månaders reservdelsgaranti ingår alltid.

Åsvid köpte komplett EasylineGym där gymmaskinerna är en sk. cirkelträning med olika stationer för varje muskelgrupp där man tränar igenom alla kroppens muskler.

Träningen sker oftast i grupp, tillsammans med en ledare samt upp till 16 st andra deltagare. Maskinerna är utformade så att man inte behöver ändra några inställningar alls.

Komplett Gym hos Bostadsrättsföreningen Åsvid

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.
BRF Åsvid köpte komplett EasylineGym från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal säljer vi: Kompletta begagnade Gym från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner. Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym.

Före du öppnar ditt gym

Att du hamnat här betyder att du sannolikt har mer eller mindre konkreta planer på att öppna ett eget gym

Vi hjälper dig för det första gärna med att ta fram en skräddarsydd produktmix av träningsmaskiner samt övrig träningsutrustning, anpassad efter ditt tilltänkta klientel.
Därefter erbjuder vi även lösningar inom allt från belysning till passersystem för ditt gym. Vår Gymkonsulten rådgör gärna, men kan inte garantera lönsamheten i din affärsplan.
Gymkonsulten rekommenderar att börja med att utvärdera det potentiella kundunderlaget geografiskt samt utifrån områdets (eller organisationens) demografi.
Några generella riktlinjer:
  • Ju smalare nisch gymmet har, desto större kundunderlag (storstad) krävs.
  • Kunden är beredd att färdas längre om nischen är unik inom regionen.
  • Överskatta inte gymmets räckvidd. 10 minuter transport till lokalen är max, om inte inriktningen är unik. Tänk på parkeringsmöjligheter om dessa 10 minuter ska ske med bil.
  • Välj det träningssegment du brinner för!
  • Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Köp nya och begagnade gymmaskiner i hög kvalitet, eller styckvis enligt exemplet nedan:

1. Benpress ny Impulse Fitness  OBS! NY i kartong Läs mer här
2. Benspark – Leg extension Cybex  Läs mer här
3. Bencurl    – Leg curl Cybex
4. Vadpress – Cybex
5-6-7. Femstationers ny med Latsdrag, Sittande rodd, Biceps och triceps-hissar samt Cablecross.
 
8. Chestpress Cybex 
9. Pec dec/ Bakre axlar ny Impulse  
10. Incline pressbänk Impulse ny 
 
11. Shoulder press Cybex 
12. Sidolyft-Rotary deltoid Cybex 

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning