GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Göteborg

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Göteborg. Vi har både kompetensen & erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym

Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Göteborg ger dig råd om val av gymutrustning

Motionskonsulter Göteborg

GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Göteborg utgår och säljer från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal:

Kompletta begagnade Gym och Ny eller begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym.

Före du öppnar ditt gym, läs detta: först

För det andra har våra GymPartners Gym-&-Motionskonsulter Göteborg både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym.

Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Om du inte får resultat med din träning?

Läs min artikel här

Populärast på GymPartner just nu:

Vi finansierar för företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Vi rekommenderar att du följer Maximus på Ånäskliniken

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB - Grundare och ägare: Martin Maximus Börjesson. Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Kompletta Gym i hög kvalitet. Vi är en grossist för styrketräningsredskap från de världsledande tillverkarna. Vi har varit I Gymbranschen sedan 1983 och på Google-2016. MARTIN MAXIMUS Business Owner - I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal +4676-393 30 57 https://www.gympartner.nu/ maximus@gympartner.nu https://gympartner-sweden-ab.business.site/

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.