Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse är en riktigt stabil & stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse är en riktigt stabil och stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse denna produkt har en vikt på hela 72kg och står stadigt på marken precis som vill att den ska göra. Det finns två avlastningsarmar på vardera sida för 50mm viktskivor.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse

Impulse träningsutrustning ger ett mycket solitt och lyxigt intryck men tål tung och gedigen styrketräning dag efter dag och gör sig utmärkt på kommersiella gym.

Behöver du finansiering av Incline Benchpress Impulse ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vi är specialist på finansiering av produkter som Lutande bänkpressbänk Impulse och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Lutande bänkpressbänk Impulse

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Incline Benchpress-Lutande bänkpressbänk Impulse är en riktigt stabil & stilren bänkpressbänk utrustad för kommersiella gym eller riktigt seriösa användare.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google