GymPartner Skänker Bort Hälsokostbutik 

GymPartner Skänker Bort Hälsokostbutik med massor av hälsokost nytt i paket, men det är endast Mölndals Seniorer som får hämta detta gratis. På fd.Papyrus

GymPartner Skänker Bort Hälsokostbutik med massor av hälsokost i kartong eller paket, men det är endast Mölndals Seniorer som får hämta detta gratis. Vi vill gärna ”sponsra”

Den Generation som byggt upp Sveriges välstånd och betalt skatt i hela sitt liv för att nu sitta isolerade och ensamma med sin ynkliga pension på kontot.

Är du över 70 år och kan promenera till oss eller köra bil till oss så är du berättigad till detta erbjudande enda motkravet är att du skriver något trevligt på denna hemsida eller Facebook

Vi uppmanar Hemtjänsten i Mölndal att fråga sina gamla om de vill ha hälsokost som hemtjänsten kan hämta på vårt lager i Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal. Hälsokostbutik Bortskänkes GymPartner Mölndal

GymPartner Skänker Bort Hälsokostbutik till 70+Plusare 

Stickprov av ”bäst före-datum” har gjorts och är OK. Beräknat saluvärde till slutkonsument, drygt 290.000kr + moms i butik.

MIN DAGLIGA SMOOTHIE HAR FÅTT SÄLLSKAP AV VITAMINSHOTTAR

Morotsjuice och rödbetsjuice får det bli ett tag, nu när priserna är nere och hösten är kommen. Kroppen min behöver boostas och jag har därför köpt till extra med vitaminer och mineraler. Magnesium (mineralen är förmodligen kroppens viktigaste mineral.

Den aktiverar över 300 olika biokemiska reaktioner, såsom matsmältning, energiproduktion och metabolismen av protein, fett och kolhydrater.

Magnesium aktiverar upp till 76 % av alla enzymer i kroppen), B-vitaminer komplex (bygger nya celler och muskler m.m.) och D-vitaminer 5000 – håller oss pigga och glada.

MOROT

Morot ger en bra kick av karoten som bildar A-vitaminer i kroppen och är bra för synen, huden, håret, slemhinnorna, immunförsvaret, skelettet och cellmembranet.

RÖDBETA

Rödbetan höjer blodsockret långsammare, vilket skapar en mer balanserad energinivå och vi håller oss mätta längre och sötsuget minskar. Rödbetan har också b-vitamin som är nödvändigt för cellernas ämnesomsättning och för bildningen av nya röda blodkroppar.

SKRIVET AV KARLZON´S: KARLZONS.COM

Du Kanske Även Vill Läsa Om:

  1. Vitaminboosta dig i vintermörkret
  2. Tänk på hela hälsan

GymPartner Skänker Bort Hälsokost till 70+Plusare igen och inte till företag!!!

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning