Vägen till Hälsa&Fitness ligger i...

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i Gym & Fitnessträning med världens finaste gym & styrkeutrustning, ett brett sortiment av kompletta begagnade gym

Vi på GymPartner anser att vägen till hälsa&fitness ligger i gym och styrketräning. Gymmens medlemmar är bäst omvandlade när de engagerar sig i mätbara och beprövade styrketräningsmetoder.

 • Du ser väl själv vilken stor entusiasm för gymträning, tyngdlyftning och styrketräning det finns bland den svenska befolkningen nu för tiden ?.

 • Människor vill ha styrkeprogram och träningsmöjligheter i alla typer av miljöer, inklusive hälso- och fitnessklubbar.

 • Våra oslagbara gymutrustnings- och redskapserbjudanden tillsammans med vår över 40-års erfarenhet av gymägande och försäljning av kompletta begagnade gym, gör oss idealiska för att hjälpa er att ska ert eget gym,fitness center, företagsgym eller fina hemmagym.

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i...

Vi på GymPartner anser att vägen till hälsa&fitness ligger i gym och styrketräning. Gymmens medlemmar är bäst omvandlade när de engagerar sig i mätbara och beprövade styrketräningsmetoder. Du ser väl själv vilken stor entusiasm för gymträning, tyngdlyftning och styrketräning det finns bland den svenska befolkningen nu för tiden ?.

GymPartner med Gymkonsulter tillhandahåller världens finaste gym & styrkeutrustning, ett brett sortiment av kompletta begagnade gym, konditionsmaskiner, tyngdlyftnings-, frivikts- och styrketräningsredskap för att förbättra resultat och  prestationer

 • När man väljer oss som GymPartner ger man medlemmarna den bästa möjliga utrustningsupplevelsen, mästarutrustning som presterar och känns märkbart bättre.

 • Vår betoning på kvalitet betyder lägre ägandekostnader och långa produktliv, ett faktum visat av att kunderna stolt visar upp utrustning som fortfarande används decennier efter att den har levererats genom åren.

 • Tyvärr för vår del så vill de flesta som köper gym av oss inte tala om för medlemmarna att de har köpt begagnade men ofta fabriksrenoverad utrustning.

Vägen till Hälsa&Fitness ligger i Gym och Fitnessträning

GymPartner med Gymkonsulter tillhandahåller världens finaste gym & styrkeutrustning, ett brett sortiment av kompletta begagnade gym, konditionsmaskiner, tyngdlyftnings-, frivikts- och styrketräningsredskap för att förbättra resultat och  prestationer

Människor vill inte längre bara motionera, de vill träna

Vi ser en övergång till prestanda, en förändrad inställning som omfattar styrka för både kvinnor och män och en stor efterfrågan på funktionell träning, klassisk gymträning och numera även tyngdlyftning.
 • Prestationsträning har blivit viktigt för alla sorters träningsmiljöer och GymPartner har utrustningen man behöver för att leverera den styrke- och prestationsträningen som era medlemmar är ute efter.

 • Köp begagnad gym- och träningsutrustning och kompletta gym med lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden.

 • GymPartner är en grossist för styrketräningsredskap.

 • Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.

 • I vårt stora lager har vi allt ifrån skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit-tillbehör.

Kompletta gym med lägstaprisgaranti

Vår största och viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av kompletta begagnade gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Vår största och viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke

 • Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av kompletta begagnade gym.

 • Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Vi är Nordens största leverantör av kompletta begagnade gym

 • Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi kompletta gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke, begagnad gymutrustning, löpband, crosstrainers, motionscyklar & spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

 • Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner.

 • Våra nya gymprodukter är från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet.

Licensierad och utbildad Webbredaktör

 • Martin Börjesson på GymPartner har sålt hundratals kompletta gym under snart 40 år.

 • Han är för det andra licensierad och utbildad Webbredaktör och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online.

 • Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym där även denna tjänst kan ingå:

Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital

Martin Börjesson på GymPartner Sweden har sålt hundratals kompletta gym under snart 40 år. Han är för det andra licensierad och utbildad Webbredaktör och förmedlare av GymDigital Webbyrå’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym där även denna tjänst kan ingå: Vi älskar att behärska digital marknadsföring med hjälp av Gymdigital

GymPartner för det tredje exklusiv Återförsäljare av GymReklams stora koncept för skyltning, bildekor,banderoller, vepor,roll-up, fönsterdekor,dekaler etc

 • Vi anlitar också GymSupportens Gymservice för frakter & installationer, service & serviceavtal, felsökning och service av Cardiomaskiner sålda av oss.

 • Vår garanti vid köp av kompletta gym med lägstaprisgaranti innebär att om någon annan gymleverantör erbjuder er ett lägre pris för gymutrustning i samma varumärke, så sänker vi vårt pris till 5 % under vår konkurrent.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

 • Vi säljer främst Gymutrustning eller Kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken. 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande: Träningsmaskiner, TräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Begagnade gymmaskiner & träningsutrustning i toppskick, finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. 

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre