Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal

Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal hos GymPartner i Demoskick är i vårt lager tillsammans med 65 st Supreme BodyBike Mölndal från terminalen i Malmö.

Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal hos GymPartner i Demoskick har nu rullats i vårt lager tillsammans med 65 st Supreme BodyBike Mölndal från terminalen i Malmö.

Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal

BODY BIKE Connect, en sofistikerad wattcykel med integrerad sensor som mäter din personliga prestation.

BODY BIKE Performance-konsolen visar dig med ett wattal vilken effekt du tränar med, vilket i sin tur omedelbart ger dig värdefull information om din träningsintensitet. BODY BIKE Connect är en wattcykel som mäter din träningsinsats medan du cyklar.

Den blir därmed ett värdefullt redskap som hjälper dig att jämföra dina individuella resultat från olika dagars träning.

Du kan använda effektmåttet när du tävlar mot dig själv för att förbättra dina resultat, du kan använda det tillsammans med din personliga tränare som ett enkelt mått på din prestation och utveckling, och du kan använda det vid cykelpass i grupp för att motivera varje en-skild deltagare och stärka deras uthållighet och styrka.

Produktspecifikation Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal

Längd 105 cm
Bredd 60 cm
Höjd 100 cm
Vikt 65 kg

Nordens Största GymPartner

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal har ett nypris på 26 494 kr inkl. moms och vårt är 14 500 kr exm. för detta Demoex.

Spinningcykel BodyBike Connect

Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner Sweden har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov. Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma.

Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.

Kolla Precor

Räntefri avbetalning 24 månader Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal 

Köp Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal 14 500 kr Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad

Köp:Spinningcykel Supreme BodyBike Grey/Black  7,900kr läs här

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 

Första Spinningcykel Connect-BB Mölndal har ett nypris på 26 494 kr inkl. moms och vårt är 14 500 kr exm. för detta Demoex.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning