Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO 2x8kg

Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO 2x8kg är mycket prisvärda hantlar med rundat handtag för bästa komfort.Kantiga=hantlarna inte rullar. Säljes endast parvis!

Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO 2x8kg är mycket prisvärda hantlar med rundat handtag för bästa komfort. Vikternas kantiga form gör att hantlarna inte rullar. Säljes endast parvis.

Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO

2x8kg Specifikationer

Mått hantel (Kant till kant)

– 15 kg: 150 mm Mått hantel (Kant till kant)

– 17,5 kg: 160 mm Mått hantel (Kant till kant)

– 20 kg: 160 mm Mått hantel (Kant till kant)

– 22,5 kg: 175 mm

KÖP HANTLAR 

Hantlar är antagligen det mest använda redskapet på gymmet. Det är mycket svårt att hitta ett gym utan hantlar, och det är därför lätt att förstå att det är ett utmärkt träningsredskap.

Hos oss hittar du gummerade hantlar, byggbara hantlar, neopren hantlar och kromhantlar. Likväl som hantelpaket och hantlar med ställ.

Det är ett väldigt obehindrat sätt att träna med hantlar och man når varje muskelgrupp med detta gymredskap.

KÖP HANTLAR  - Hantlar är antagligen det mest använda redskapet på gymmet. Det är mycket svårt att hitta ett gym utan hantlar, och det är därför lätt att förstå att det är ett utmärkt träningsredskap.  Hos oss hittar du gummerade hantlar, byggbara hantlar, neopren hantlar och kromhantlar. Likväl som hantelpaket och hantlar med ställ.  Det är ett väldigt obehindrat sätt att träna med hantlar och man når varje muskelgrupp med detta gymredskap.

HANTLAR

Hantlar är föga förvånande det kanske vanligaste redskapet i ett gym. Tack vare sin utformning passar de såväl nybörjare som avancerade utövare och antalet övningar som man kan utföra med en hantel är i princip obegränsat. 

Det är enkelt att successivt öka vikterna när man tränar med hantlar och dessa finns i en mängd olika tyngder. De flesta kommersiella gym har idag tyngder mellan 1 kg - 50 kg. 

ÖVNINGAR MED HANTLAR

Hantelträning finns givetvis i tusentals olika varianter, men för dig som vill ha lite inspiration på övningar så kan du kolla in videon nedan.

HANTELNS PLATS I GYMMET

Oavsett vilken sorts gym du har så kommer hantlar antagligen vara en del av det. Om möjligt så försök välja hantlar utefter golv.

Har du ett hemmagym med parkett så bör du ha en gummerad hantel, medan du på ett gym med gummerad matta kan välja i princip vilket material som helst.

Idag finns en mängd olika hantlar i olika material och utformningar. På gym är runda gummerade hantlar vanligast när det gäller tyngre vikter då de är skonsamma mot golv och öron, medan man i äldre gym fortfarande hittar järn-modellen som länge dominerade marknaden. 

För lättare vikter är det ofta kromhantlar som man hittar stående i ett vertikalt ställ då det sparar gott om plats, men hexagon hanteln i gummi tar långsamt marknadsandelar. 

I samband med grupp-passens frammarsch har också neoprenhantlar kraftigt vuxit i popularitet då de är billiga att köpa in, enkla att särskilja tack vare olika färger beroende på vikt och smidiga att förvara i backar. 

För hemmabruk väljer de flesta en byggbar hantel då det både sparar plats och ekonomi.

Trots att gummi har varit skonsamt mot golvet är det många som väljer järn, då gummi ofta har en tendens att lukta - vilket i ett hem kan vara rätt märkbart jämfört med på ett stort gym med ventilationssystem.

För att kunna få till så optimal träning som möjligt så bör hantlar kombineras med en bra träningsbänk som du hittar här.

Och beroende på hantelmodell så hittar du förvaring av hantlar här. 

HANTELNS HISTORIA

Hanteln har funnits länge och det är svårt att se ett startdatum för redskapets uppkomst. I princip allt som innehåller en vikt och som hålls i en hand skulle kunna kallas för hantel. Det är dock allmänt accepterat att antikens 

Grekland ligger bakom det som vi idag förknippar med en hantel. Redskapet som under denna tid kallades "Halteres"  används delvis för styrketräning men även för längdhopp– där vikten hjälpte hopparen att skjuta sig själv framåt genom luften. 

Hantlarna på den tiden såg inte ut som idag utan var ofta gjorda i sten och hade ett hål genom mitten där man höll redskapet. 

Sedan dess har hanteln utvecklats en hel del och i mitten av 1800-talet när John Bundell gav ut boken "The Muscles and Their Story", med tips för hur man kunde öka musklernas storlek med hjälp av olika övningar, ökade redskapets acceptans och popularitet i samhället.

Martin Maximus Börjesson är inte bara en namnkunnig företagare och gymbranschpionjär, utan även en visionär som strävar efter att omdefiniera hur vi närmar oss träning. 

Hans starka ledarskap och erfarenhet har banat väg för Maximus PT-Studio och Träningsmetoden MEGA-Force. 

Genom att kombinera vetenskaplig precision med passion för framsteg, har Martin Maximus Börjesson skapat en träningsmiljö och metod som inte bara levererar resultat utan också inspirerar och driver individer mot bättre hälsa och välbefinnande. 

MaXimus PT-Studio & Träningsmetoden MEGA-Force 

Den nya världsunika och svenska träningsmetoden - Martin MaXimus Koncept med  Träningsmetoden MEGA-Force är ett nytt sätt att utföra en styrkeövning i ett långsamt tempo med så tungt motstånd som möjligt.  

  • Effektiv styrketräning
  • Negativ träning ger positivt resultat!

  • Maxa resultatet med negativ träning

  • Tänk dig att minska tiden du lägger ned på träning med två tredjedelar, men att resultatet visar sig betydligt fortare. 

Martin Maximus har skapat en formel som dels grundar sig på Newtons andra lag och illustrerar konceptet av långsam och kontrollerad rörelse inom träning:

E = VK

Martin Maximus har skapat en formel där:

E - Representerar effektiviteten av rörelsen.

K - Står för kontroll och muskelkontakt.

V - Representerar hastigheten med långsam acceleration som är en fysikalisk storhet, som anger förändring av hastighet per tidsenhet.

  1. Inom Mega-Force mäter vi tiden under muskelspänning, där 100-120 sekunder är ett optimalt tidsspann, + att där du under tiden utför 8 - 12 st repetitioner som tillsammans är = E

  2. Denna formel understryker vikten av att ha hög kontroll (teknik och medveten ansträngning) och en lägre hastighet (långsam rörelse) för att uppnå hög effektivitet i styrketräningen. 

  3. Ju bättre du kan kontrollera rörelsen och desto långsammare du utför den, desto mer effektiv blir varje repetition.

  4. Denna formel kan vara ett kraftfullt sätt att kommunicera vikten av ditt träningskoncept och fokusera på det precisa och kvalitativa utförandet av varje rörelse. 

Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO nya i paket

8 kg 2 x Styck 395 kr = 790 kr

12,5 kg 2 x Styck 520 kr = 1040 kr

15 kg    2 x 624 kr

20 kg    2 x 836 kr

22,5 kg 2 x 940 kr

25 kg 2 x 1 056 kr

27,5 kg 2 x 1 130 kr

30 kg 2 x 1 504 kr

32,5kg 2 x 1 550 kr

35kg 2 x 1 650 kr

37,5kg 2 x 1 750 kr

40kg 2 x 1 870 kr

42,5kg 2 x 1 970 kr

45kg 2 x 2 100 kr

47,5kg 2 x 2 240 kr

50kg 2 x 2 360 kr

Behöver du finansiering av Hexhantlar 2x8kg Gummi GrandMaster ?

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter som Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO 2x8kg och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Hexhantlar Gummi GrandMaster-PRO 2x8kg.

Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Populärast just nu: 

 

Hantlar Vinyl 2x5kg

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner