Spinningcykel Hemmaträning

Köp Spinningcykel-Perfekt Hemmaträning men Boka personlig visning hos Dan Hamlet ring 0708-789400. Nordens Största GymPartner på Nämndemansgatan 17 Mölndal

Köp Spinningcykel-Perfekt Hemmaträning av GymPartner som rekommenderar Spinningcykel Supreme BodyBike Grey/Black som är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. Spinningcykel Supreme BodyBike Grey/Black är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet.

Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

Köp Spinningcykel-Perfekt Hemmaträning av oss som rekommenderar Supreme BodyBike Grey/Black unik:

GrandMaster PRO Bike, Schwinn,

Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig. Var annorlunda.

Du kan börja med att välja en färg på din BodyBike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan. Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp.

Spinningcykel Supreme BodyBike Grey/Black fakta

  • Längd: 105 cm
  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 100 cm
  • Vikt: 65 kg

Köp Spinningcykel-Perfekt Hemmaträning av Nordens Största Gymleverantör

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Köp Spinningcykel-Perfekt Hemmaträning Grey/Black  9,900kr

Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad

Köp Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black 9,900kr 

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google