Pågående nätauktioner vecka 11-14 

Pågående nätauktioner vecka 11-14 hos Sveriges Alla auktionshus med SPÄNNANDE GYMAUKTIONER ONLINE. Missa inte Stora GymAuktioner på Klaravik Mars 2021
Pågående nätauktioner vecka 11-14 hos Sveriges Alla auktionshus med SPÄNNANDE GYMAUKTIONER ONLINE

Pågående nätauktioner vecka 11-14 

GymPartner.nu säljer ny & begagnad gymutrustning via GymAuktioner Sverige AB som är specialister på värdering och avyttring av bl a konkursbon, dödsbon, varulager, maskiner, verktyg och hela företag.
Här kan du buda på hela auktioner eller på enstaka varor.
Allt tryggt och rätt värderat, enkelt och säkert online. Och det finns nästan inga gränser för vad du kan hitta.

Gymauktioner Sverige

Gymauktioner Sverige är för det första en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.
Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagymprodukter.
Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac. Våra nya varumärken är GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Allstrength & Impulse.
Förmedling av inlämnares egendom genom fysiska auktioner på plats eller våra Internetauktioner.
Vi levererar med GymSupportens egna lastbilar i både Göteborg och Stockholmsområdet.
Vi samarbetar med följande auktionshus:

Pågående nätauktioner vecka 11-14 

GymAuktioner Sverige

Klaravik 

Ps Auction

Units

Tovek

Netauktion

Slag1

Auktionsfirmor i Sverige  

Finansiering av nätauktioner vecka 

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Finansiering av digitala tjänster hos GymDigital

På en konkurrensutsatt och kraftigt expanderande Gym & Fitnessmarknad utvecklar det Svenska företaget GymDigital snabbt sitt globala ”fotavtryck” med sin unika metod för Digital Marknadsföring för Gym.
GymDigital lanserade GymPartner och dess återförsäljarkedjas alla hemsidor i Januari 2020, som omfattar följande produkter och tjänster:
Digital Marknadsföring med garanti Powerlisting & Networks Sökmotoroptimering (SEO) & Webbredaktörsutbildningar Närvarokollen Googlekollen Hemsideskollen

Finansiering av Gym

Gymutrustning från Godkända leverantörer av ny och begagnad gymutrustning, såsom GymPartner, Precor, Technogym, Life Fitness, Cybex, Concept, Startrac, ”Vårt jobb är att fastställa den lämpligaste tiden att föreslå en uppgradering,” säger Martin Börjesson VD för GymPartner Finance.
”Detta innebär att definiera värdet på tillgångar idag men också veta vad utrustningen kommer att vara värt om fem år.”
I grund och botten är 46-60 månaders finansieringskontrakt för utrustning som inkluderar hårdvara, programvara och specialtjänster såsom service, försäkring och digitala tjänster.
Det är en helt ny sätt att sälja gymutrustning, tjänster och finansiering innan våra kunders hyresavtal upphör.

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

eleiko begagnat, eleiko begagnat, eleiko kettlebell, eleiko skivstång, eleiko

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Köp hantlar