GymPartner Sweden "äger" Google-bilder

GymPartner Sweden "äger" Google-bilder tack vare GymDigitals bildoptimering under 16 månader. Bildernas betydelse blir viktigare & det kommer fler nyheter

GymPartner Sweden "äger" Google-bilder tack vare GymDigital.

 • Det har knappast undgått någon i Gymbranschen att GymPartner Sweden dominerar på Google Bildsök SMB-Sök-Maps-Bilder och anledningen är att Webbyrån GymDigital har under 16 månader optimerat bilderna enligt Googles regler.

 • ABA- Att bilden är relevant för innehållet-Bildens filnamn-Alt-attributet.

GymPartner Sweden "äger" Google-bilder

GymPartner Sweden "äger" Google-bilder tack vare GymDigital. Det har knappast undgått någon i Gymbranschen att GymPartner Sweden dominerar på Google SMB-Sök-Maps-Bilder och anledningen är att Webbyrån GymDigital har under 16 månader optimerat bilderna enligt Googles regler ABA- Att bilden är relevant för innehållet-Bildens filnamn-Alt-attributet.

Alla som driver gym är med ”i det digitala kriget”

 • Det gäller att Google gillar det de ser när Googles ”spindlar” samlar på sig information om just er verksamhet.

 • Webbyrån GymDigital är en Webbyrå med en gedigen erfarenhet från hur man på bästa sätt jobbar med digitala verktyg.

Webbyrån GymDigital skriver bland annat -

Alla som driver gym är med ”i det digitala kriget” Det gäller att Google gillar det de ser när Googles ”spindlar” samlar på sig information om just er verksamhet. Webbyrån GymDigital är en Webbyrå med en gedigen erfarenhet från hur man på bästa sätt jobbar med digitala verktyg. Webbyrån GymDigital skriver bland annat -

"Flera studier visar hur allt fler använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de letar efter något på Internet"

 • Inte så konstigt när konkurrensen om de organiska sökresultaten hårdnar och det gäller att sticka ut.

 • För den som söker information har det också en rad fördelar, då man utan att klicka in på en länk kan bedöma om det är rätt produkt man letar efter.

 • Man brukar dela upp bildoptimering på Google i två olika kategorier

 • "Storleksoptimering" och "SEO-optimering".

 • Det första handlar om att göra en bild så ”lätt” som möjligt så att den laddar snabbt oavsett uppkoppling.

 • Det sistnämnda handlar om att göra det lättare för Google att hitta bilden utifrån relevanta sökord.

GymPartner "äger" Google Bildsök tack vare Storleksoptimering

"Flera studier visar hur allt fler använder sig av Googles menyalternativ ”Bilder” eller ”Videor”, som finns under sökfältet, när de letar efter något på Internet" Inte så konstigt när konkurrensen om de organiska sökresultaten hårdnar och det gäller att sticka ut. För den som söker information har det också en rad fördelar, då man utan att klicka in på en länk kan bedöma om det är rätt produkt man letar efter. Man brukar dela upp bildoptimering på Google i två olika kategorier "Storleksoptimering" och "SEO-optimering". Det första handlar om att göra en bild så ”lätt” som möjligt så att den laddar snabbt oavsett uppkoppling. Det sistnämnda handlar om att göra det lättare för Google att hitta bilden utifrån relevanta sökord. GymPartner "äger" Google Bildsök tack vare Storleksoptimering

En väldigt enkel sak, men som många ändå misslyckas med är bla.

Det är inte sällan man besöker en hemsida där någon lagt upp en alldeles för stor bild som väger flera megabyte.

 • I takt med att Google blir ännu hårdare i sin bedömning av Pagespeed är detta strängt ”förbjudet”.

 • De flesta vanliga bilderna bör sparas ner i JPEG-format i en kvalitet på ca 50 %.

 • Ögat kan knappt uppfatta skillnaden, men för storleken spelar det stor roll. I vissa fall är det dock att föredra med formatet PNG.

SEO-optimering 

Även om Googles förmåga att söka och känna igen bilder har förbättrats avsevärt är det fortfarande av stor vikt att optimera dem på rätt sätt. För en sökmotor är det primärt tre saker som är viktiga:

* Att bilden är relevant för innehållet

* Bildens filnamn

* Alt-attributet Med rätt optimerade bilder ökar förutsättningarna för att Google kan filtrera dem på rätt sätt i sin bildsök.

Relevans gör att GymPartner "äger" Google Bildsök tack vare seo-optimering

 • Google kopplar ihop texten kring bilden med själva bilden för att kunna visa den i så relevanta sökresultat som möjligt.

 • Så bäst är ju om bilden tydligt relaterar till texten.

Namnet på bildfilen gör att GymPartners Google-bilder syns på allt som har med gym att göra

 • Filnamnet är viktigt för att sökmotorerna ska förstå vad din bild föreställer.

 • Försök därför göra det så beskrivande som möjligt, vilket innebär ”gula-skor.jpg” istället för ”pic-3637.jpg”.

Alt-text

Även kallat ”Alt-attribut” betyder helt enkelt en alternativ text till bilden

 1. Att skriva en bra alt-text behöver inte vara så svårt.

 2. De flesta CMS har ett enkelt sätt att lägga till alt-attribut på bilder som laddas upp.

 3. När man skriver en alt-text är det viktigt att tänka på vad det är bilden visar och gärna använda sökord.

 4. Men ”keyword stuffing” är inte att rekommendera!

 5. Låt texten vara naturlig och läsbar för en vanlig människa. Mao. är det därför GymPartner Sweden "äger" Google-bilder.

En nyhet från Google under sommaren 2019 är att de har gått ut och sagt att det är extra viktigt att skriva alt-text då det kan fungera som ankartext när du länkar dina bilder.

Detta för extra kraftfull sökmotoroptimering.

Sammanfattning & svar på varför GymPartner "äger" Google-bilder

 1. Bildernas betydelse på Internet blir allt viktigare och det kommer säkert fler nyheter framöver.

 2. Men den generella tumregeln är att alltid tänka på användaren som besöker sidan och hur bilden kan bidra till upplevelsen av webbplatsen.

 3. Som vi nämnt tidigare är det också klokt att tänka på hur den valda bilden kan synas i olika sammanhang som Google bildsök eller sociala medier.

 4. Att leverera bilder i rätt format är också en viktig del i att anpassa sig till Googles ökade krav på den mobila upplevelsen.

 5. Google-bilder GymPartner "äger" över 10 000 bilder..

Populärast just nu: 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Sammanfattning & svar på varför GymPartner "äger" Google-bilder Bildernas betydelse på Internet blir allt viktigare och det kommer säkert fler nyheter framöver. Men den generella tumregeln är att alltid tänka på användaren som besöker sidan och hur bilden kan bidra till upplevelsen av webbplatsen. Som vi nämnt tidigare är det också klokt att tänka på hur den valda bilden kan synas i olika sammanhang som Google bildsök eller sociala medier. Att leverera bilder i rätt format är också en viktig del i att anpassa sig till Googles ökade krav på den mobila upplevelsen. Google-bilder GymPartner "äger" över 10 000 bilder.. GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Vi säljer främst Gymutrustning eller Kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:  Träningsmaskiner och  TräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Begagnade gymmaskiner & träningsutrustning i toppskick, finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre   Vi säljer främst Gymutrustning eller Kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken.  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:  Träningsmaskiner och  Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Begagnade gymmaskiner & träningsutrustning i toppskick, finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.