Älskar du också SecondHand?

Älskar du också SecondHand? - Världens-bästa-Crosstrainer-COLLAGE.jpg
Publicerad: 2020-12-19
Älskar du också SecondHand? Sälj dina träningsprodukter & gymutrustning när du köper nytt och återaktivera någon annans gymgrejer!
Älskar du också secondhand? om så är fallet, sälj dina träningsprodukter och gymutrustning när du köper nytt och återaktivera någon annans grejer! Genom cirkulär konsumtion minskar du ditt klimatavtryck och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Tillsammans tar vi steg mot en hållbar framtid.

Älskar du också secondhand? Våra samarbeten

Återaktivera gymutrustning och konditionsmaskiner. Använd koden Secondhand i första Hand för Tre-dubbel exponering av din annons. I strävan mot en hållbar framtid samarbetar GymPartner Sweden med GymAuktioner Sverige och NLA-Nordic Live Auctions . Genom cirkulär konsumtion och återaktivering av någon annans gymgrejer så minskar vi klimatavtrycket och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Tillsammans inspirerar vi till rörelse på ett hållbart sätt för såväl planet som plånbok. Att vara en stor leverantör av kompletta begagnade gym och begagnade Löpband, Crosstrainer. Spinningcykel, Roddmaskiner i hög gymkvalitet innebär ett stort ansvar. Vi måste säkerställa att våra produkter är tillverkade med respekt för mänskliga rättigheter under bra arbetsförhållanden och att vårt avtryck på miljön blir så litet som möjligt. Eftersom vi är en gymleverantör med missionen att hjälpa Svenskar att bli mer aktiva har vi också ett ansvar för att investera i initiativ och projekt som inspirerar barn till en aktiv och hälsosam livsstil. GymPartner Sweden har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen. Tillsammans med dessa har vi ett ansvar att se till att de produkter vi köper in tillverkas under goda förhållanden och inte innehåller material eller kemikalier som är skadliga för människa eller miljö. Den extrema konkurrensen på Gymmarknaden gör att gymägarna känner sig tvingade att köpa nytt hela tiden och därför anlitar de oss på GymPartner som köper upp och hanterar utrustningen.

Älskar du också secondhand så kan du återaktivera någon annans gymgrejer!

För att minska antalet onödiga transporter kommer Gymauktioner Sverige avyttra gymmens utrustning via auktionssajten gymauktioner.se direkt till köparna runt om i Sverige. Dvs. Vi tar bort en massa frakter och kostnader som annars hade hamnat på dig som köpare. Du "drar ditt strå till stacken" genom att du återaktiverar någon annans gymgrejer! Genom cirkulär konsumtion minskar vi klimatavtrycket och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Alla våra medlemmar får Tre-dubbel exponering av sina annonser. Vi är experter på gymutrustning för hemmagym och företagsgym och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör. Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Gymutrustning eller Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster.  Läs mer… Precor Secondhand i Förstahand  Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance
Varukorg bi-cart2 Produkter bi-compass