Älskar du också SecondHand?

Älskar du också SecondHand? Sälj dina träningsprodukter & gymutrustning när du köper nytt och återaktivera någon annans gymgrejer!

Älskar du också secondhand? om så är fallet, sälj dina träningsprodukter och gymutrustning när du köper nytt och återaktivera någon annans grejer!

Genom cirkulär konsumtion minskar du ditt klimatavtryck och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler.

Tillsammans tar vi steg mot en hållbar framtid.

Älskar du också secondhand? Våra samarbeten

Återaktivera gymutrustning och konditionsmaskiner. Använd koden Secondhand i första Hand för Tre-dubbel exponering av din annons.

I strävan mot en hållbar framtid samarbetar GymPartner Sweden med GymAuktioner Sverige och NLA-Nordic Live Auctions.

Genom cirkulär konsumtion och återaktivering av någon annans gymgrejer så minskar vi klimatavtrycket och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler.

Tillsammans inspirerar vi till rörelse på ett hållbart sätt för såväl planet som plånbok.

Att vara en stor leverantör av kompletta begagnade gym och begagnade Löpband, Crosstrainer. Spinningcykel, Roddmaskiner i hög gymkvalitet innebär ett stort ansvar.

Vi måste säkerställa att våra produkter är tillverkade med respekt för mänskliga rättigheter under bra arbetsförhållanden och att vårt avtryck på miljön blir så litet som möjligt.

Eftersom vi är en gymleverantör med missionen att hjälpa Svenskar att bli mer aktiva har vi också ett ansvar för att investera i initiativ och projekt som inspirerar barn till en aktiv och hälsosam livsstil.

GymPartner har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen.

Tillsammans med dessa har vi ett ansvar att se till att de produkter vi köper in tillverkas under goda förhållanden och inte innehåller material eller kemikalier som är skadliga för människa eller miljö.

Den extrema konkurrensen på Gymmarknaden gör att gymägarna känner sig tvingade att köpa nytt hela tiden och därför anlitar de oss på GymPartner som köper upp och hanterar utrustningen.

Älskar du också secondhand så kan du återaktivera någon annans gymgrejer!

För att minska antalet onödiga transporter kommer Gymauktioner Sverige avyttra gymmens utrustning via auktionssajten gymauktioner.se direkt till köparna runt om i Sverige.

Dvs. Vi tar bort en massa frakter och kostnader som annars hade hamnat på dig som köpare.

Du "drar ditt strå till stacken" genom att du återaktiverar någon annans gymgrejer! Genom cirkulär konsumtion minskar vi klimatavtrycket och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Alla våra medlemmar får Tre-dubbel exponering av sina annonser.

Vi är experter på gymutrustning för hemmagym och företagsgym och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör.

Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Gymutrustning eller Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Läs mer…

Precor Secondhand i Förstahand 

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Besök GymPartner Finance