World Class Vasastan Stockholm

World Class Vasastan Stockholm har finns löparbana med inomhusgräs & en fräsch reception med tillhörande lounge. Nybörjare eller veteran ? Välkommen

World Class Vasastan Stockholm är det första träningscentret med vår nya inriktning mot hälsa. Här finns löparbana med inomhusgräs och en fräsch reception med tillhörande lounge där du kan koppla av efter ditt träningspass. Hos oss hittar du allt du behöver för att utveckla din träning både som nybörjare eller veteran.

WORLD CLASS VASASTAN STOCKHOM Döbelnsgatan 58  113 52 Stockholm

Vi bjuder våra medlemmar på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan. Som medlem har du möjlighet att låna duschhandduk, allt för att underlätta din träningsvardag.

Här har även träningsprofilen Coach Nebez sin verksamhet där han med sitt fokus på rörelsemönster, snabbhet, explosivitet och spelsinne har hjälpt elitidrottare att förbättra sin fysik. Varmt välkommen till ett träningscenter i världsklass!

Vi på World Class Vasastan Stockholm står för hälsa och träning i världsklass

För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet.  Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta.  Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning.

Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tränar på det tillräckligt mycket. Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas.

Vi har träning för årets alla årstider, inomhus och utomhus – Träna på Gym i Världsklass.

Gymutrustning eller Kompletta Gym

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör. 

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymAuktioner Sverige 

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym såsom World Class Vasastan Stockholm, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Besök GymPartner Finance