Crosstrainer & Spinningcykel Black-Friday

Crosstrainer Indoor Walking2 Black-Friday som är en mindre Crosstrainer, men är oerhört stabil & passar personer 185cm. Endast ett fåtal kvar...

Crosstrainer Indoor Walking2 som är en mindre Crosstrainer som är oerhört stabil och passar personer som är upp till 185cm långa.

 • Endast ett fåtal kvar...

Crosstrainer Indoor Walking2 Black-Friday

Denna Indoor Walking2 är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning! IndoorWalking är originalet! Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt men glöm inte elitidrottaren. Indoor Walking2 är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass. Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

Denna Indoor Walking2 är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning!

 • IndoorWalking är originalet! Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt men glöm inte elitidrottaren.

 • Indoor Walking2 är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

 • Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer.

 • Nu 8900 kr ink.moms i hämtpris.

 • Dvs Skickas ej

Crosstrainer & Spinningcykel Black-Friday

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike Black Friday 2 7900 kr ink.moms Denna Motionscykel är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal. Vi har valt att endast sälja Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn. Detta är Spinningcyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet. Spinningcykel hos GymPartner Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike Black Friday 2 7900 kr ink.moms

 1. Denna Motionscykel är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

 2. Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal.

 3. Vi har valt att endast sälja Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn.

 4. Detta är Spinningcyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

 5. Spinningcykel hos GymPartner Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

 6. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året.

 7. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal - GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar GymPartner på Google Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här Motionscykel för äldre

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

 • You can visit my company website with a click on the button above.
 • I am a wholesaler for strength training equipment.
 • I sell both new and used gym products.
 • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories.
 • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand.
 • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms.

From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige.

I am a fan of gym, business, and design.

I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

 • GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen.

 • GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

 • Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar. Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.