Crosstrainer 95T Black Friday

Crosstrainer 95T Black Friday från  LifeFitness är en kommersiell Crosstrainer med naturlig & mjuk eliptisk rotation & 50,8 cm steglängd

Crosstrainer 95T Black Friday för 12450 kr ink.moms är vårt Black Week Erbjudande som endast gäller mellan 23-27 November.

Crosstrainer 95T Black Friday från LifeFitness

Detta är en kommersiell Crosstrainer med naturlig och mjuk eliptisk rotation och 50,8 cm steglängd som klarar tuff användning varje dag.

Med denna fina Crosstrainer i ditt eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Crosstrainer 95T Black Friday från  LifeFitness 12 450 kr ink.moms

Fit Stride-teknik med 50,8 cm steglängd. Integrerat läsställ och tillbehörsbricka. Användaren kan välja mellan 9 olika språk. Självdriven. Ingen strömkabel. Två nivåers alfanumerisk LED-konsol. 30 olika program, inklusive klassiska program som backe, slumpvis, manuell och snabbstart, olika intervallprogram och 5 Zone Training+ och Fit test.

Crosstrainer 95T Black LifeFitness Tekniska specifikationer:

Maskinstorlek (L x B x H): 215cm x 67cm x 163cm

Maskinvikt : 286kg

Max brukarvikt : 160 kg

Serie: Silver Line 95 XI

Används på gym , företag , hemmabruk , passar även för rehab.

Nypris 97000:- styck

Crosstrainer 95T Black från  LifeFitness – en effektiv kaloriförbrännare

Det är en behaglig känsla att träna på en Crosstrainer 95T Black Friday och du uppnår en verkligt god cardiovaskulär träning och hälsosamma resultat.

Konstruktionen av crosstrainern säkerställer att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt. På det sättet stiger energiförbrukningen och därför är just denna typ av kretsloppsmaskin en mycket effektiv kaloridödare.

Men maskinen kräver att du gör en aktiv insats! Pulsen ska stiga och du behöver se till att stånka ordentligt när du tränar.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Behöver du finansiering av Crosstrainer 95T Black Friday från  LifeFitness ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner Göteborgs bästa Crosstrainer från GymPartner Sweden eller begagnade & nya löpband, spinningcyklar m.m. i världsklass.