Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen

Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen är den allra senaste formen för träning i grupp & erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning!

Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen Nu 9 900kr Ord. begagnat pris 11 900 kr ink.moms.

Halva fraktpriset från Göteborg i morgon

Coronaspecial Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen

Denna Indoor Walking2-Mindre Crosstrainer används vid Indoor Walking och är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning! IndoorWalking är originalet!

Indoor Walking2-Crosstrainer

Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt men glöm inte elitidrottaren.

Indoor Walking är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

Indoor Walking2-Crosstrainer

Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer. GymPartner Sweden säljer endast begagnade Indoor Walking2-Crosstrainer + Halva fraktpriset från Göteborg i morgon.

Indoor Walking2-Crosstrainer sista chansen köper du hos GymPartner – en effektiv kaloriförbrännare

Det är en behaglig känsla att träna på en crosstrainer och du uppnår en verkligt god cardiovaskulär träning och hälsosamma resultat. Konstruktionen av crosstrainern säkerställer att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt.

På det sättet stiger energiförbrukningen och därför är just denna typ av kretsloppsmaskin en mycket effektiv kaloridödare. Men maskinen kräver att du gör en aktiv insats! Pulsen ska stiga och du behöver se till att stånka ordentligt när du tränar.

Detta främst för att det passar sig till väldigt många generationer. Det crosstrainer gör är att den bygger upp din muskulatur och kondition på ett skonsamt sätt, eftersom träningsredskapet är väldigt skonsam mot leder, rygg och knän.

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal säljer vi: Crosstrainers från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner Göteborgs Bästa sista chansen Indoor Walking2-Crosstrainer, Begagnad & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Välkommen!