Med ett eget Hemmagym kommer det att hjälpa dig att träna hela året. Du har möjligheten att INTE ställa in träningen på grund av regn eller snö

Hemmagym PRO & KOMPLETTA PAKET Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

Hemmagym PRO & KOMPLETTA PAKET

Hemmagym PRO

Vill du bygga ett eget gym? Då kommer du att behöva gymutrustning. Vi har samlat färdiga paket som du kan använda dig av för att utrusta ditt gym. Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Ett eget hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. Vi har exempelvis stora ställningar med hantelpar, från 1 kg upp till 50 kg.

Vi har även speciella gymutrustningspaket för olika sporter och aktiviteter, exempelvis crossfit eller boxning. Du kan även hitta löpbandspaket hos oss, bänkpressutrustning och allt annat som du kan behöva för att skapa ett komplett gym.

Hemmagym - BYGG ETT SOM PASSAR DIG

Oavsett om du är på jakt efter fria vikter eller om du vill ha en träningsbänk med en stabil ställning för en stång kan du hitta det hos oss.

Notera att du även kan välja extra utrustning när du väljer ett paket för gymutrustning.

Ett tips är att även köpa med mattor, perfekt för dig som vill kunna skydda golvet mot den hårda och tunga utrustningen.

Utan mattor kan det snabbt bli fula märken och spår, speciellt om någon råkar tappa en eller flera tunga vikter och hantlar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Hemmagym PRO med Cardio

Du kan naturligtvis hitta mer än bara hantlar och vikter hos oss. Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband.

Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov. Om du har några frågor kring våra produkter kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller e-post.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Finansiering av Hemmagym PRO

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Hemmagym PRO och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Besök GymPartner Finance