Handla träningsutrustning online

Handla träningsutrustning online på GymPartner.nu eller hos INTERSPORT din bästa GymPartner. Med ett brett sortiment av utrustning, för din träning

Här hittar du ett brett sortiment av utrustning, redskap och tillbehör för din träning.

Att lyckas få till träning som en naturlig del i vardagen är svårt för många, det kan vara på grund av att man inte hinner eller att man inte har någon motivation att ta sig till gymmet.

Handla träningsutrustning online &  Populärast just nu: 

Här hittar du ett brett sortiment av utrustning, redskap och tillbehör för din träning.  Att lyckas få till träning som en naturlig del i vardagen är svårt för många, det kan vara på grund av att man inte hinner eller att man inte har någon motivation att ta sig till gymmet.  Handla träningsutrustning online &  Populärast just nu:

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Handla träningsutrustning online på GymAuktioner.se

Då är träningsutrustning för hemmet lösningen.  Olika typer av träning kräver olika typer av träningsutrustning, oavsett om du är ute efter utrustning för styrketräning, yoga, pilates, boxning, crossfit eller hemmaträning så har vi något som passar alla.  Handla träningsutrustning online på INTERSPORT din bästa GymPartner

Då är träningsutrustning för hemmet lösningen.

Olika typer av träning kräver olika typer av träningsutrustning, oavsett om du är ute efter utrustning för styrketräning, yoga, pilates, boxning, crossfit eller hemmaträning så har vi något som passar alla.

Handla träningsutrustning online på INTERSPORT din bästa GymPartner

INTERSPORT din bästa GymPartner

Vill du ha en träningsmaskin hemma? Vi har löparband, crosstrainers, motionscyklar, roddmaskiner och stakningsmaskiner från välkända märken som Casall och GrandMaster som passar lika bra till gymmet som hemma i ditt vardagsrum.

Vill du träna styrketräning hemma så har vi ett stort utbud av vikter, skivstänger, hantlar och kettlebells som funkar perfekt om du vill aktivera musklerna på hemmaplan. Yoga och rörlighetsträning kan man i stort sätt utöva vart man än befinner sig, allt du behöver är en yogamatta och möjligtvis ett yogablock.

Tycker du om boxning har vi både boxningssäck, boxningshandskar och bandage hos oss vilket gör att du kan träna intensivt även hemma.

Hos INTERSPORT din bästa GymPartner finns det massvis av smidiga träningsredskap för hemmaträning, allt från träningsband, pilatesbollar, hopprep, träningsmattor och viktmachetter.

Ett träningsband är ett enkelt men effektivt träningsredskap, ett längre gummiband passar bra för att träna hela kroppen, de går att fästa i en dörr eller ett handtag medans ett mindre gummiband passar bättre vid träning för ben och rumpa.

Vi har träningstillbehör för alla. En praktisk sportbag gör att du enkelt kan bära med dig den utrustning du behöver. En träningsväska passar inte bara till träning utan är även väldigt smidigt att använda till jobbet och skolan.

Ett par schyssta träningshandskar är bra för att få bättre grepp och skydda händerna. Vill du hålla koll och mäta din puls vid träning har vi pulsklockor som gör att du kan ta träningen till nästa nivå.

Vi på Gymauktioner Sverige auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Om du inte får resultat med din träning?

Läs min artikel här

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Google

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.