Excite-Jog 500 Technogym Löpband

Excite-Jog 500 Technogym Löpband är en del av det kommersiella Excite+-serien, Excite-Jog 500 kombinerar otrolig hållbarhet med spännande underhållning

Excite-Jog 500 Technogym Löpband

Ett utmärkt Löpband både i gymmet eller hemma, den här elitmaskinen har en lång livslängd för optimal stabilitet medan det rymliga löpområdet ger en bekväm plattform som garanterar en naturlig löpform för alla användare.

Med den engagerande 500ce-konsolen finns en värld av spännande träningsalternativ till hands.

Det är lätt att navigera tack vare grafik med hög kontrast, 30% större knappar och en ergonomisk bildskärm, som har en perfekt betraktningsvinkel för alla höjder utan att kompromissa med hållningen.

Löpband Excite-Jog 500 Technogym

Det finns 5 inbyggda program inklusive kalori- och distansmål, samt tillgång till Technogym mywellness® molnplattform via mywellness-tangentläsare (tillval).

Detta möjliggör nedladdning av Technogym och tredjepartsappar och möjligheten att skapa personliga profiler och dela innehåll.

För säkerhets skull har Excite-Jog 500 löpband ett löparsystem som automatiskt stoppar löpbandet när en användare inte använder det.

Det erbjuder också en minskad däckhöjd för enklare åtkomst och kontinuerliga lasermarkeringar på löpmattan. Excite-Jog 500 löpband kommer med den vanliga svarta ”Trend” -rame

Finansiering av Löpband Excite Jog 500 Technogym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Löpband Excite Technogym  på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance