GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER FÖR UTÖVARE MED KRAV PÅ HÖG KVALITÉ. Med vår erfarenhet, vet vi vilka varumärken som levererar

Vi säljer endast Gymutrustning och träningsprodukter med hög kvalité. Utrustningen ska tåla riktig användning under lång tid.

Mot företag är vi återförsäljare av GrandMaster gymaskiner, som länge legat i framkant när det kommer till innovation och kvalité.

GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

TRÄNINGSPRODUKTER Mölndal

Men vi säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex

För privatpersoner säljer vi till exempel Master, GrandMaster samt Reebok som ger ett högt värde till ett rimligt pris.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning  Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat  Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.  Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.  Gymutrustning eller kompletta Gym

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Vi väljer aktivt bort storsäljare som vi vet riskerar göra kunder besvikna. Med generös garanti och kvalitativa produkter kan vi garantera att du blir nöjd!

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GYMUTRUSTNING & TRÄNINGSPRODUKTER för FUNKTIONELL TRÄNING

Att variera träningen är viktigt. Det är lätt att fastna i invanda mönster och därigenom riskera att missa muskelgrupper och stagnera i sin utveckling.
Träning med fria vikter skapar till skillnad från maskiner stora möjligheter till variation.
Med skivstång, hantlar och kettlebells aktiveras även många sekundära muskelgrupper och är därför ett mycket bra komplement till de mer isolerande övningarna som gymmets maskiner erbjuder.
I avdelningen Crossfit hittar ni allt ni behöver för optimal funktionell träning hemma.

KVALITÉ, KUNSKAP OCH SERVICE INOM GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av gymutrustning och träningsprodukter, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.
Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer.
GYMUTRUSTNING OCH TRÄNINGSPRODUKTER
Har du frågor eller funderingar? Hittar du inte det du söker? kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vill du ha offert på en komplett gymlösning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h!

Träningsprodukter i Göteborg

GYMUTRUSTNING & TRÄNINGSPRODUKTER

Hos oss på GymPartner kan du hitta allt inom GYMUTRUSTNING & TRÄNINGSPRODUKTER.
Vår gymutrustning håller hög kvalitet och vi säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.
Vi erbjuder även prisvärda alternativ med vårt alldeles egna gymutrustnings och gymredskapsmärke GrandMaster.
Handlar du gymutrustning eller gymredskap hos oss kan du vara säker på att dina produkter håller god kvalitet, oavsett vilket märke de kommer ifrån.
Vi erbjuder ett stort utbud av gymutrustning, så att du kan hitta just dina favoriter bland alla våra olika gymredskap.
GymPartner har allt ifrån större träningsmaskiner och spinningcyklar, till yogamattor och medicinbollar. Vilken gymutrustning du än föredrar finns den att köpa hos oss.
Kanske älskar du att cykla på fritiden och drömmer därför om att ha en alldeles egen spinningcykel hemma?
På vinterhalvåret kan det ju vara ganska bekvämt att slippa slita på sin fina tävlingscykel, och istället träna på sin träningscykel inomhus.
Utan att behöva lämna hemmet. Bland vår gymutrustning hittar du träningscyklar i flera olika prisklasser och nivåer, allt från proffscyklar till cyklar för nybörjare.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket
Vi på GymPartner erbjuder också  även ett stort utbud av gymredskap så som hantlar, kettlebells, skivstänger, medicinbollar och tillbehör.
Våra gymredskap håller även dessa hög kvalitet och finns för dig som vill kunna utrusta antingen företagsgymmet eller ditt egna hemmagym.
Hemmagym har blivit allt mer populärt, och många drömmer om att kunna få inreda sitt alldeles egna drömgym hemma.
Vi finns här för dig när du ska förverkliga din dröm. Precor Sverige har gymutrustning för alla ställen och tillfällen.
Vi har många års erfarenhet och har ett brett sortiment av träningsmaskiner och även ett stort utbud av gymredskap. Yogamattor, pilatesbollar eller hantlar, är bara några exempel på vad du kan hitta i vår webshop.
Vi har garanti på alla våra varor och en fenomenal kundtjänst du kan kontakta om du vill ha hjälp att skräddarsy ditt hemmagym, eller om du bara behöver fråga vilken gymutrustning som kan passa just dina behov.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustning

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.