Det är hos Kronofogden eller hos PS Auction - GymKonkurser ditt gym hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där

PS Auction - GymKonkurser

Det är hos Kronofogden eller hos PS Auction - GymKonkurser ditt gym hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där. Här hittar du objekt från bygg-, entreprenad-, och industrisektorn. Främst listas maskiner, verktyg och bruksfordon.

PS Auction - GymKonkurser

Här auktioneras allt från fordon till kompletta gym ut. Under kategorin lösöre huserar en salig röra av allahanda värdesaker. Ett tips är att hålla utkik under anbudsauktioner, där går det nämligen att göra fina affärer om man har turen på sin sida.
Du lämnar ditt bud endera via post eller e-post, och högstbjudande vinner. Under den sektionen kan riktiga skambud gå under radarn och vinna. – Auktioner – Konkurser – Varulager & Överskott

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

PS Auction - GymKonkurser

Till skillnad från att göra affärer direkt med en konkursförvaltare lockar den här typen av auktioner fler budgivare och många dras med i budgivningshysterin vilket gör det svårare att hitta lönsamma affärslägen.
Oftast stannar slutpriserna runt marknadsvärdet. Vid auktionsaffärer är det viktig att ta höjd för slagavgifter, inropsavgifter, moms, frakter, risker, dolda fel och annat som kan påverka vinstmarginalerna.

​Exekutiva GymAuktioner Sverige

Vi auktionerar, förmedlar och säljer ny och begagnad gymutrustning. Gymauktioner Sverige är för det första en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.
Vi har har även 1000-tals nya funktionella träningsredskap och hemmagymprodukter.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Finansiering av Gymutrustning på auktioner

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Samt PS Auction - GymKonkurser
Våra tjänster omfattar bl a. Hyra Leasing Säljfinansiering Avbetalning Samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.