Begagnat hos GymPartner Sweden som erbjuder begagnad träningsutrustning till marknadens lägsta priser. Besök vårt MEGA-lager i Mölndal

Begagnat hos GymPartner Sweden

Det finns alltid ett hundratals produkter i lager såsom gymmaskiner, löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner, trappmaskiner, bänkar, hantlar, skivstänger, viktskivor, förvarings-ställ, stepbrädor etc.

Vi kontrollerar och servar alltid utrustningen noggrant innan den lämnar lagret.

GymPartner Sweden lämnar 6 månaders garanti på alla begagnade Cardio-produkter.

Vi kan inte garantera att alla produkter på hemsidan finns tillgängliga då det sker en löpande försäljning och vi hinner inte alltid uppdatera hemsidan vid varje försäljning.

Begagnat hos GymPartner Sweden

Kontakta oss gärna för offert vid större inköp. Ring eller mejla dina önskemål om begagnade produkter om du inte hittar dem på hemsidan så återkommer vi med priser.

Begagnat och Ny Gymutrustning

Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.
Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance