FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD

FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD. ATT FRIGÖRA KAPITAL ÄR OFTAST ENKLARE ÄN DU TROR .VILL DU SÄLJA VIA OSS? KONTAKTA GYMAUKTIONER.SE

FRIGÖRA KAPITAL ÄR OFTAST ENKLARE ÄN DU TROR .VILL DU SÄLJA VIA OSS?

Ofta har Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som inte används eller lager som blivit inkurant. Vi erbjuder företag en helhetslösning för att kunna frigöra kapital.

FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD

På GymAuktioner Sverige AB så har vi redan kanalen, kunskapen och expertisen för att på ett smidigt sätt kunna hjälpa ditt företag sälja

Vi jobbar provisionsbaserat och tar hand om hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att kontakta oss idag, så sköter vi resten.

Kontakta oss idag på GymAuktioner.se Mail skickadas till: [email protected] Vi på GymAuktioner Sverige

Martin Börjesson "Maximus"

"Jag har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 40 år) då jag öppnade mitt första gym.  Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym, men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

www.Gympartner.nu  Om mig

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD på stora gymauktioner frigör Gymföretag kapital bundet i t.ex. inventarier och gymmaskiner som uppgraderas.

KONTAKTA GYMAUKTIONER.SE

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket