Facebook Din Bästa GymPartner

Facebook Din Bästa GymPartner som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Facebook Inc. Vi finns på GymPartner Sweden 

Facebook, vardagligt även Fejan och FB,[3] är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Facebook Inc.[4] 

 • I juni 2017 hade Facebook fler än 2 miljarder månatligt aktiva användare.[5][6] 
 • Användarna kan skapa en personlig profil, lägga till andra användare som vänner och utbyta meddelanden, samt få automatiska meddelanden när någon laddar upp meddelanden eller media på deras profil.
 • Dessutom kan användare ansluta sig till intressegrupper, som exempelvis arbetsplats, skola eller universitet.
 • Facebook har fått sitt namn efter de fotokataloger som i USA delas ut till studenter av universitetens administration, vars syfte är att hjälpa studenterna att lära känna varandra bättre.

Facebook Din Bästa GymPartner

Din Bästa GymPartner

 • Facebook grundades 2004 av Mark Zuckerberg och hans college-rumskamrater Eduardo SaverinDustin Moskovitz och Chris Hughes.[7]
 • Till en början begränsades registreringen på webbplatsen till endast Harvardstudenter, men utökades senare till några andra universitet och öppnades successivt för studenter vid övriga universitet i USA och Kanadahigh school-studenter, och slutligen till allmänheten först i USA och senare i resten av världen.
 • Facebook Din Bästa GymPartner som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Facebook Inc.
 • Vi finns på www.facebook.com/GymPartnerSweden

Facebook Din GymPartner

 • År 2012 köpte Facebook Instagram.[8] 

 • År 2014 köpte även Facebook meddelandeapplikationen WhatsApp för 19 miljarder dollar, vilket motsvarar drygt 137 miljarder svenska kronor. [9]

Kolla in våra Produkter

 • Vi  erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad Träningsutrustning från Technogym.

 • Ny Gymutrustning från GrandMaster.

 • Alltid 200-300 maskiner i lager.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment,  men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Kompletta Nya-Begagnade Gym

Begagnade Gym Life Fitness - Kompletta Nya-Begagnade Gym Maximus Google sök Martin Maximus Börjesson med allt som har med gym att göra Cybex & Precor Technogym Life Circuit Sveriges Bästa Kompletta Gym Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners


GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Gympartners Gym & Motionskonsulter 

 • Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

 • För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.

Huvudlager i Mölndal

Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

Begagnade Träningsmaskiner

Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & Precor, Technogym, Life Circuit, GrandMaster & Gymleco.

Nya Träningsredskap

Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Träningsutrustning Mölndal Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken. Huvudlager i Mölndal  Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.  Begagnade Träningsmaskiner  Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & Precor, Technogym, Life Circuit, GrandMaster & Gymleco. Nya Träningsredskap Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.