GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering & Digital Marknadsföring för gym: Så här gör du du-Steg för steg. Garanterat Googles FÖRSTA sida,inom 30 dar

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering och DIGITAL MARKNADSFÖRING FÖR GYM: SÅ HÄR GÖR DU–STEG FÖR STEG

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering

För att lyckas med din digitala närvaro bör du först och främst tänka igenom syfte och mål. Vem vill du nå och vilken effekt ska aktiviteterna ha?

Tänk också på att skapa ett intressant innehåll som är anpassat till de målgrupper du vänder dig till.

Räkna därefter hur stor budget du kan avsätta så du har satt upp ramarna för ditt digitala marknadsföringsarbete. Det bästa med digital marknadsföring är att det faktiskt går att mäta exakt hur många som har tagit del av dina aktiviteter eller erbjudande.

Det finns en massa data bakom all digital marknadsföring, som hur kunden har klickat runt på din hemsida och vad som har varit mest intressant.

För att investera i rätt aktiviteter gäller det sedan att tänka som sin målgrupp.

GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering i att Identifiera målgruppen

Varför: Det är viktigt att veta vilka kunderna är, var de finns och hur de beter sig.

Tänk på att kunderna inte agerar likadant i dag som för tio år sedan när de ska köpa en produkt eller tjänst. Vill du expandera är det viktigt att ta reda på så mycket som möjligt om den nya målgruppen.

Hur: Det finns massa bra information på internet.

Överkurs:

Ett sätt att lära sig mer om sin målgrupp kan vara att personifiera den genom att skapa en fiktiv kund: genom att beskriva så mycket som möjligt om dem, som omsättning  (för företag) eller inkomst (för person eller hushåll), demografi (var de befinner sig i landet, ålder, vilka vanor de har). Du kan sedan testa aktiviteter mot din fiktiva kund och förutspå hur de kommer att reagera.

Hemsida

Varför:

Att ha en hemsida är ett bra och kostnadseffektivt sätt att säkra företagets digitala närvaro. På den kan du lägga upp information om ditt företag, uppdaterade kontaktuppgifter,  information om produkter och tjänster och om du vill, bedriva dina affärer helt eller delvis på nätet genom en webbshop eller ett bokningssystem. På så sätt kan dina nuvarande eller potentiella kunder kontakta dig på sina egna villkor.

Hur: I dag finns det många enkla och kostnadseffektiva verktyg för att lägga upp en professionell hemsida. Om du är van datoranvändare kan du själv sätta upp en hemsida i till exempel verktyget Wordpress eller på en bloggplattform som Blogger eller Tumblr. 

Om du har mindre datorvana finns GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering och i att bygga hemsida som kan hjälpa dig. De kan också hjälpa dig med sökordsoptimering så att du hamnar högre i sökmotorernas resultatlistor.

Glöm inte att göra upp en plan för hur ofta hemsidan ska uppdateras och med vad – exempelvis med säsongsbetonade erbjudanden, extraerbjudanden, nya bilder eller nyheter om företaget.

Överkurs: Du kan mäta dina insatser och trafiken till hemsidan genom att koppla på ett mätverktyg på din hemsida, exempelvis Google Analytics.

Om du dessutom väljer att annonsera eller gör aktiviteter i sociala medier för att driva  trafik till sidan kan du också se vilka som varit lyckade och ökat trafiken.

GymDigital utbildar Gymägare i Sökmotoroptimering om du som gymföretagare inte orkar med ovan

Vårt mål är att hjälpa oberoende gym ( gym som inte ingår i en kedja) och dig som gymföretagare att snabbt hamna på Googles FÖRSTA sida, inom 30 dagar från start.

Låt oss hjälpa dig synas på Webben med en bra artikel!

100% "Pengarna tillbaka Garanti" ingår

Vi har över 40 års erfarenhet av gymdrift  och företagande inom gymbranschen. + 7 år inom webbutveckling och webbredaktion."Utan relevant erfarenhet startar man inte högprofilerad Digital Marknadsföringsbyrå"

GymDigital Webbyrå, en fullservice webbyrå med expressleverans till alla Gym i hela Sverige. Vårt team av licensierade Webbredaktörer och webbutvecklare hjälper små som stora gymföretagare att nå nya höjder med kreativa, innovativa och effektiva tjänster som ger resultat.

Vi är experter på Powerlisting & Networks, hemsida, e-handel och digital marknadsföring och skapar anpassade lösningar som går hand i hand med er verksamhets mål och budget.

Stärk er digitala närvaro och försäljning med vår Powerlisting & Networks där vi ser till att du har har samma företagsinformation på 28 relevanta sajter och att ditt gym presenteras på över 20 st relevanta hemsidors gymguider.

Dessa hemsidor dominerar redan Googles första sida gällande gymverksamhet, då många gymleverantörer anlitar oss för webbutveckling, design och SEO-Sökmotor-Motor-Optimering Webbproduktion/ e-handel-allt vi bygger optimerar funktioner och prestanda.

Vi gör era besökare mottagliga för ert varumärke oavsett vilken digital plattform de väljer att uppleva den på.

Tekniskt starka och användarvänliga e-handelslösningar för alla behov.

Digital marknadsföring - specialister på Google ads, vi hjälper er växa genom att lokalisera och nå era potentiella kunder. Vårt Google team ökar er försäljning med Google Ads och SEO genom att skapa intresse för just era produkter/tjänster och engagerar er specifika målgrupp.

Webbdesign- vi attraherar era potentiella kunder genom att utforma ett långsiktigt koncept som sticker ut och som är i symbios med er verksamhet och profil. Vi bygger användarvänliga gränssnitt och alltid med utgångspunkt i “mobile first”- vi sätter era användares behov först och designar därför upplevelsen helt utifrån mobilen. Ni kan ert företag, vi kan den digitala världen.

Tillsammans skapar vi affärsnytta! För Gymägare 

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service. 

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google 

Populärt

Gymmaskiner

Skierg concept 2

Concept 2 roddmaskin

Vikter skivstång

Cable crossover

Dipsställning

Gymgolv

Skivstång 20 kg

Rusta kettlebell

Träningsgolv