Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar

Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar ökar fastighetens värde & hyresgästernas hälsa förbättras. Försäljningen av kompletta gym ökar

GymPartner Sweden har sålt ett flertal nya och begagnade Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar senaste veckorna, därav detta inlägg med information.

Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar

gym för Bostadsrättsförening

Med ett fint gym ökar fastighetens värde och det märks på antalet försäljningar av gym från oss på GymPartner.

Viktigast är att hyresgästernas hälsa förbättras och de blir stolta när dom visar sitt fina gym för nära och kära. Dagens ränteklimat, samt de höga bostadspriserna, gör att bostadsrättföreningar som satsar på att minimera skuldsättning inte belönas.

Riksbanken signalerar att lågränteklimatet är här för att stanna. Med en redan låg/normal skuldsättning uppstår frågan, vad ska föreningen göra med sin likviditet?

Investera i fastigheten köp ett komplett gym

Vi har hjälpt många föreningar att köpa Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar och att utnyttja döda källarutrymmen (missade kvadratmetrar) genom att bygga ett komplett gym för föreningens medlemmar.

Ett gym är en investering som ökar värdet på fastigheten, speciellt i större städer där gymkort kan kosta 5.000 kr + per år.

Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar är en av de viktigaste anledningarna till att en del köper lägenheter då hyresgästernas hälsa förbättras avsevärt och bäst är ju den träningen som blir av.

Givetvis krävs det att en tillräckligt stor del av medlemmarna (eller framtida köpare) är intresserade av träning.

Men vår erfarenhet är att medlemmarna, precis som med bastu och liknande, uppskattar enormt mycket att “få något extra för hyran”.

GymPartner har alltid flera gym för BRF i lager, både med nya & begagnade produkter

Har föreningen redan investerat i “de lågt hängande frukterna” för värdeökning, dvs fibernät, balkong, säkerhetsdörrar med mera så är ett gym ett av de bästa alternativen att investera i, då gymmet placeras på en ofta outnyttjad yta.

Finansiering av Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Frakt och installationer av Kompletta gym med egna servicetekniker och lastbilar

Vi hjälper er helt enkelt genom hela processen. Rådgivning, installation samt service. Vi har hjälp många föreningar att köpa Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar och berättar gärna hur de har gjort!

Givetvis kan finansiering skräddarsys genom hyra och leasing.

Vi erbjuder även service/uppgraderingar för BRF som redan har ett gym.

Vi strävar efter att vara en komplett leverantör av Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar och träningsutrustning för företag, samt erbjuder därför även rådgivning, 3D-modellering av lokal, passersystem, rikstäckande service med mera.

Vi samarbetar endast med de leverantörer vi anser vara bäst inom respektive prissegment och sätter stolthet i att aldrig erbjuda utrustning vi själva inte skulle använda.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Populärt

Gymmaskiner

Skierg concept 2

Concept 2 roddmaskin

Vikter skivstång

Cable crossover

Dipsställning

Gymgolv

Skivstång 20 kg

Rusta kettlebell

Träningsgolv