GymPartner Sweden's erfarna Gym & Motionskonsulter

Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart & invigning.

Gymgrossist GymPartner Sweden är en grossist som i första hand säljer kompletta begagnade Gym, begagnade styrketräningsredskap och begagnade gymprodukter i hög gymkvalitet.

GymPartner Sweden's erfarna Gym & Motionskonsulter

Gym & Motionskonsulter

I andra hand säljer vi allt från både nya och begagnade skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit tillbehör samt i tredje hand nya gymmaskiner och funktionella träningsredskap.

Sveriges Största Lagerbutik

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband Precor i nyskick, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna:

Våra begagnade gymprodukter

Dessa fina kommer från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Eleiko, Body Bike & GrandMaster by GymPartner, som är de största gymleverantörerna i Världen.

Våra nya gymprodukter

Dessa kommer från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym,företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet. Vi har alltid 5-6 kompletta gym i lager och 1000-tals nya gymredskap för omgående leveranser.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Stor erfarenhet & hög kompetens

Vi som är Gym och Motionskonsulter på Gympartner Sweden har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Gym & Motionskonsulter

Våra erfarna Gym & Motionkonsulter runt om i Sverige har tillsammans över 100 års erfarenhet av att driva och starta gym :

Gym & Motionkonsulter med lång erfarenhet av gymdrift hjälper dig gratis

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova våra Löpband i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner på Google 

Populärt

Gymmaskiner

Skierg concept 2

Concept 2 roddmaskin

Vikter skivstång

Cable crossover

Dipsställning

Gymgolv

Skivstång 20 kg

Rusta kettlebell

Träningsgolv

Alla bolag