Rösta om Sveriges Bästa-Gym

Rösta om Sveriges Bästa-Gym Fitness Magazine vill att man ska rösta om Sveriges bästa gym och det är svårt tycker jag. Mitt drömgym 110% Hemmagym

Fitness Magazine vill att man ska Rösta om Sveriges Bästa-Gym. Läs här Sveriges bästa gym och det är svårt tycker jag. För min del är det mest en omröstning om vilket gym som är minst dåligt.

Rösta om Sveriges Bästa Gym?

Fitness Magazine vill att man ska Rösta om Sveriges Bästa-Gym. Läs här Sveriges bästa gym och det är svårt tycker jag. För min del är det mest en omröstning om vilket gym som är minst dåligt.

Jag har inte träffat på ett gym som är 110% perfekt. Mitt drömgym innehåller några delar från många av de gym jag ofta besöker.

Jag tycker till exempel att Planet Fitness hade ett grymt spännande utbud av klasser med bosu boll och Bulgarian bags, crossfit och kettlebells.

Men det är synd att det inte är en kedja. Jag bor inte i närheten. Jag jobbar bara i närheten ibland.

Vilket är Sveriges Bästa Gym?

Nordic Wellness som jag tränar på nu har fräscha lokaler och utrustning som känns modern och som alltid funkar. Men jag är inte särskilt nöjd med gruppträningspassen.  Utbudet tilltalar mig inte riktigt (smaken är som baken så utbudet tilltalar säkert andra mer) och spinningklasserna håller inte alls lika hög kvalitet som jag är van vid från andra gym

Nordic Wellness som jag tränar på nu har fräscha lokaler och utrustning som känns modern och som alltid funkar. Men jag är inte särskilt nöjd med gruppträningspassen.

Utbudet tilltalar mig inte riktigt (smaken är som baken så utbudet tilltalar säkert andra mer) och spinningklasserna håller inte alls lika hög kvalitet som jag är van vid från andra gym

(t.ex. SATS och WorldClass).

NW får däremot plus för att de erbjuder skönhetsvård och annan kompletterande verksamhet i anslutning till gymmet.

Trist att man dock inte kan stava korrekt i sina trycksaker. En petitess kan tyckas men om man inte stavar rätt i en folder som ska vara en professionellt utformad produkt – kan deras professionella skönhetsmänniskor utföra behandlingarna på rätt sätt?

SATS är inget gym utan en gymkedja och jag har varit en otroligt nöjd SATS-medlem. Tills dess att jag flyttade från Stockholm. I Halmstad är personalen SATS största tillgång.

SATS är inget gym utan en gymkedja och jag har varit en otroligt nöjd SATS-medlem. Tills dess att jag flyttade från Stockholm. I Halmstad är personalen SATS största tillgång.  Passen håller hög kvalitet men gymmet i övrigt borde ha gjorts om för länge sedan. Där stod, under det år jag tränade där, rätt mycket grejer som inte funkade.  Dessutom är det svårare för en stor organisation att snappa upp nyheter och införa det på de olika anläggningarna.  Tyvärr kan jag inte utse Sveriges bästa SATS-anläggning ens en gång. Hötorget ligger i topp tack vare instruktörerna och läget. Men det där med läget är ju högst personligt…

Passen håller hög kvalitet men gymmet i övrigt borde ha gjorts om för länge sedan. Där stod, under det år jag tränade där, rätt mycket grejer som inte funkade.

Dessutom är det svårare för en stor organisation att snappa upp nyheter och införa det på de olika anläggningarna.

Tyvärr kan jag inte utse Sveriges bästa SATS-anläggning ens en gång. Hötorget ligger i topp tack vare instruktörerna och läget. Men det där med läget är ju högst personligt…

Jag har tränat en del på STC- Sportlife och jag känner via bloggen en hel del STC- Sportlife instruktörer men ändå säger mig känslan att det inte är ett gym för mig.

Jag har tränat en del på STC- Sportlife och jag känner via bloggen en hel del STC- Sportlife instruktörer men ändå säger mig känslan att det inte är ett gym för mig.  STC- Sportlife tilltalar mig inte alls faktiskt vilket är konstigt för jag tycker att mycket med STC är bra.  Det verkar som att man ligger i framkant, man erbjuder proteinshakes och frukostar i sina receptionsavdelningar och man har ett sjukt snyggt gym i form av STC- Sportlife Exclusive.

STC- Sportlife tilltalar mig inte alls faktiskt vilket är konstigt för jag tycker att mycket med STC är bra.

Det verkar som att man ligger i framkant, man erbjuder proteinshakes och frukostar i sina receptionsavdelningar och man har ett sjukt snyggt gym i form av STC- Sportlife Exclusive.

Men det hamnar liksom inte i mitt hjärta – och ändå är jag rätt passionerad vad gäller gym. Och så har vi WorldClass.

WorldClass känns rätt likt Nordic Wellness vad gäller känsla faktiskt, även om WorldClass enligt min uppfattning profilerar sig som lite lyxigare.

Jag har tränat på WorldClass Saltsjöbaden, Nybroplan, Slussen och Hornsgatan i Stockholm. Den enda träningsglädjen jag hittar hos WorldClass ligger hos deras instruktörer.

Tyvärr lyckas inte heller WorldClass med sin stavning men jag hoppas att man bättrat sig?

Exhale gym är ett gym jag är nyfiken på, men som ligger alldeles för långt bort för att jag skulle kunna träna där. I mitt jobb utgår jag från Stockholm och Göteborg men även när jag är i Göteborg är Exhale gym för långt bort. Synd, tycker jag.

Rösta om Sveriges Bästa-Gym Fitness Magazine vill att man ska rösta om Sveriges bästa gym och det är svårt tycker jag.

Mitt drömgym 110% är mitt Hemmagym

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Sveriges bästa kompletta Gym

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap och Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service. 

Populärt

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vi rekommenderar att du följer Maximus på Ånäskliniken

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57