År 2020 kommer personer som är 60 år & äldre passera miljarden

Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard för första gången någonsin - det är en av sju personer.

Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard för första gången någonsin - det är en av sju personer.

Blivande Gymägare! 

År 2045 kommer denna statistik att nå en av fem personer

 • Denna stora ökning av denna demografiska innebär att många industrier kommer att behöva ändra sina strategier för att tillgodose den åldrande befolkningens behov.

 • Speciellt för fitnessbranschen avser "aktivt åldrande" människor som upprätthåller kapaciteten att optimera sina liv, vilket ger dem chansen att utnyttja de möjligheter och fördelar som erbjuds genom ökad livslängd.

 • Historiskt sett har fitnessindustrin förföljt medlemmar yngre än 40 och de som söker träningsupplevelser med hög intensitet. 

Blivande Gymägare?

Inte mycket uppmärksamhet har ägnats äldre människor, så nu måste vi ställa frågorna: hur kommer fitnessindustrin att stiga för att möta denna föränderliga demografiska? 

 • Kommer fitnessorganisationer att fortsätta tillgodose millennials och yngre befolknings önskemål, eller kommer de att fokusera mer uppmärksamhet på den äldre generationen?

 • Denna rapport, undersökt och skriven av Ray Algar från Oxygen Consulting, tar upp de möjligheter som en åldrande befolkning skapar, avvisar stereotypa myter hos äldre människor och belyser hur en mängd olika hälso- och fitness-organisationer redan drar nytta av den åldrande generationen.

Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard

Stayhard

Populärast just nu: 

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:

Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Populärt

 1. Gymmaskiner

 2. Skierg concept 2

 3. Concept 2 roddmaskin

 4. Vikter skivstång

 5. Cable crossover

 6. Dipsställning

 7. Gymgolv

 8. Skivstång 20 kg

 9. Rusta kettlebell

 10. Träningsgolv

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Andra köpte till dessa produkter

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu 

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre