Välkommen till GymPartner - Stort utbud av Crosstrainer

Välkommen till GymPartner - Stort utbud av Crosstrainer. Vi har Sveriges bästa sortiment av begagnade träningsmaskiner. Träna enkelt oavsett väder.

Välkommen till GymPartner - Stort utbud av Crosstrainer i vår stora utställning och lager på Nämndemansgtan 17 i Mölndal.

Crosstrainer är en skonsam träningsmaskin där träningen liknar löpning, jogging och promenader.

Med en crosstrainer tränar du under- och överkroppen samtidigt vilket gör en crosstrainer till ett mycket effektivt träningsredskap.

Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Crosstrainer på Blocket men om det är en Crosstrainer utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “vrak” inom kort.

Välkommen till GymPartner - Stort utbud av Crosstrainer

Crosstrainer är en skonsam träningsmaskin där träningen liknar löpning, jogging och promenader.  Med en crosstrainer tränar du under- och överkroppen samtidigt vilket gör en crosstrainer till ett mycket effektivt träningsredskap.  Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Crosstrainer på Blocket men om det är en Crosstrainer utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “vrak” inom kort.  Välkommen till GymPartner - Stort utbud av Crosstrainer

Bäst Crosstrainer 2022- Köp begagnad i hög gymkvalitet

Du som tränar på gym vet att Crosstrainern är en av de mest populära maskinerna i Norden & som ALLA köar till på gymmet.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Begagnad Crosstrainer i toppskick finns alltid hos GymPartner från de världsledande varumärkena Technogym Crosstrainer, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Startrac.

Stort utbud av Crosstrainer 2022

Crosstrainer Flexstrider Base LifeFitness

Indoor Walking2 Mindre Crosstrainer

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Crosstrainer REA på Technogym

8st Crosstrainer EFX885 Precor

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal GymPartner's framgång bygger på grundaren, MaXimus mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

GymPartner's framgång bygger på grundaren, MaXimus mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket