Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner Gymutrustning

Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner Gymutrustning för dig som vill kunna träna i hemmet eller på företaget. Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till

Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner Gymutrustning för dig som vill kunna träna i hemmet eller på företaget.

 • Anpassa din träning för vad du har tid och möjlighet till. Se till att träningen blir av, oavsett om de sker i hemmet eller på företaget.

Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner & Gymutrustning

Vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal, har grym specialkompetens och lång erfarenhet av effektiva träningsredskap för ditt hemmagym. I vårt sortiment hittar du allt från löpband till multigym och annan träningsutrustning för alla plånböcker. Varför köpa träningsredskap hos GymPartner? Med mer än 30 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan vi hjälpa dig med den utrustning du behöver. Vi erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice.

Vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal, har grym specialkompetens och lång erfarenhet av effektiva träningsredskap för ditt hemmagym

 • I vårt sortiment hittar du allt från löpband till multigym och annan träningsutrustning för alla plånböcker.

Varför köpa träningsredskap hos GymPartner?

 • Med mer än 30 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan vi hjälpa dig med den utrustning du behöver.

 • Vi erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Gymutrustning eller kompletta Gym KVALITÉ, KUNSKAP OCH SERVICE INOM Träningsutrustning | Träningsmaskiner

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

 • Gymutrustning eller kompletta Gym

KVALITÉ, KUNSKAP OCH SERVICE INOM Träningsutrustning | Träningsmaskiner 

 • Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap och  Träningsutrustning.

 • Träningsmaskiner,och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

 • Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och vi finns även där när det kommer till service och underhåll av gymredskapen vi säljer.

Lönsamma träningslösningar med Träningsredskap Träningsutrustning

VI HJÄLPER DIG att skapa en lönsam träningslösning. Till hjälp har vi vår breda kunskap i design av träningsytor och koncept.

Tillsammans med världsledande varumärken och bra finansieringsmöjligheter kan vi hjälpa till att utveckla ditt gym och träningsanläggning.

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Vill du ha offert på en komplett gymlösning med Träningsredskap Träningsutrustning - Träningsmaskiner Gymutrustning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h!

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Vill du ha offert på en komplett gymlösning med Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner Gymutrustning för hemmet eller företaget så svarar vi inom 12 h! Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader. Besök GymPartner Finance

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.