Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal

Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal är ett ställ för 10 par hantlar som är praktiskt och robust hantelställ i 2 våningar (2,20m) med plats för 20 skivhantlar

Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal är ett ställ för 10 par hantlar som är praktiskt och robust hantelställ i 2 våningar (2,20m) med plats för 20 skivhantlar eller Hexhantlar om man tar bort sadlarna. Hantlar ingår ej i priset.

Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal

Produktspecifikation

Stabilt och enkelt GrandMaster hantelställ med dubbla hyllor (2,2 m) med plats för 10 hantelpar. Finns även med kortare hyllplan med plats för 5 par hantlar. Kan även levereras i annan längd enligt önskemål.

SPECIFIKATIONER

Mått (L x B x H): 220 x 59 x 75 cm

Behöver du finansiering av Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Vi är specialist på finansiering av produkter som Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Nytt Hantelställ 2-våningar 10-pars 
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

GymPartner Sweden AB älskar GrandMaster och erbjuder ett mycket brett sortiment med ny &  begagnad utrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna.

NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner Sweden

Nytt Hantelställ GrandMaster Mölndal 10-pars hantlar som är praktiskt & robust hantelställ i 2 våningar (2,20m) med plats för 20 skivhantlar eller Hexhantlar. Mölndal

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

GymPartner på Google