Nordic Wellness Din Bästa GymPartner

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.

Här har Magnus med duktig personal under enkla förhållanden arbetat sig upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor.

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Här har Magnus med duktig personal under enkla förhållanden arbetat sig upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor. Nordic Wellness Din Bästa GymPartner

Bakom framgångarna ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt

De har lärt sig längs vägen att man kommer långt om man är beredd att svettas för det.

Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar deras dagliga arbete och syn på hur man når sina mål.

Därför lägger Magnus Wilhelmsson mycket kraft på att utbilda och stärka sin personal, utveckla träningsformer, uppgradera gymmaskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till sig.

SNABBT FOTARBETE

Magnus Wilhelmsson vill aldrig stå still eller nöja sig. Det ligger i hans natur att röra oss framåt och utmana.

Därför skannar Magnus Wilhelmsson ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar.

NW’s flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att man vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag. Magnus ser det som varje människas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa. Magnus Wilhelmsson vill bidra till det genom ett bredare utbud, fler lokala klubbar och med konkurrenskraftiga priser.

LYHÖRD GEMENSKAP

Idag är Nordic Wellness en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla NW klubbar har samma målbild – NW ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa.

Tillsammans med sina medlemmar ska NW och deras licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att NW har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer.

Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer NW att lyckas med det.

HÅLLBAR INSPIRATION

NW tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt.

Din Bästa GymPartner Nordic Wellness

Idag är Nordic Wellness en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla NW klubbar har samma målbild – NW ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa. Tillsammans med sina medlemmar ska NW och deras licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att NW har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer. Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer NW att lyckas med det. HÅLLBAR INSPIRATION NW tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Din Bästa GymPartner Nordic Wellness

NW skruvar ständigt på nya lösningar för att göra sina lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning

På Nordic Wellness vill man alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi.

Det ska vara kul och utvecklande att komma till NW, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.

Nordic Wellness på allabolag

Din Bästa GymPartner Nordic Wellness NW skruvar ständigt på nya lösningar för att göra sina lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Nordic Wellness vill man alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till NW, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.

Rösta om Sveriges Bästa Gym 

Personligen älskar vi på GymPartner Nordic Wellness superfräscha gymanläggningar och har haft gymkort i många många år hos Magnus Wilhelmsson’s gym under olika namn men med Magnus som kapten….

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Personligen älskar vi på GymPartner Nordic Wellness superfräscha gymanläggningar och har haft gymkort i många många år hos Magnus Wilhelmsson’s gym under olika namn men med Magnus som kapten…. Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre   Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.  MaXimus The GymPartner Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :) In the meantime you can find me here or on about.me

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me