Nordic Wellness Din Bästa GymPartner

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner startades 1997 av Magnus Wilhelmsson i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg.

 • Här har Magnus med duktig personal under enkla förhållanden arbetat sig upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor.

 • Nordic Wellness grundare och VD Magnus Wilhelmsson öppnade 1997 sitt första gym på Backaplan i stadsdelen Hisingen, Göteborg. 

 • Företaget har 2023 vuxit till 300 gym från Umeå i norr till Ystad i söder och cirka 425 000 medlemmar. Målet var att ha 300 klubbar i slutet av 2023. 1 april 2019 blev KTH-hallen i Stockholm Nordic Wellness 200:e klubb.

Nordic Wellness är en friskvårdskedja i Sverige. Nordic Wellness erbjuder träningsaktiviteter i form av:

 1. Styrketräning

 2. Gruppträning (både egna och inköpta koncept från bland annat:

 3. Les Mills, både instruktörsledda och virtuella klasser samt hemmaträning via app)  indoor cycling, yoga, personlig träning, sjukgymnastik med mera. 

 4. Flera av gymmen är utrustade med solarium, och många erbjuder barnpassning i "Kidz Club".

Nordic Wellness Din Bästa GymPartner

Nordic Wellness grundare och VD Magnus Wilhelmsson öppnade 1997 sitt första gym på Backaplan i stadsdelen Hisingen, Göteborg. Företaget har 2023 vuxit till 300 gym från Umeå i norr till Ystad i söder och cirka 425 000 medlemmar. Målet var att ha 300 klubbar i slutet av 2023. 1 april 2019 blev KTH-hallen i Stockholm Nordic Wellness 200:e klubb.

Bakom framgångarna ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt

 1. De har lärt sig längs vägen att man kommer långt om man är beredd att svettas för det.

 2. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar deras dagliga arbete och syn på hur man når sina mål.

 3. Därför lägger Magnus Wilhelmsson mycket kraft på att utbilda och stärka sin personal, utveckla träningsformer, uppgradera gymmaskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till sig.

SNABBT FOTARBETE

Magnus Wilhelmsson vill aldrig stå still eller nöja sig. Det ligger i hans natur att röra oss framåt och utmana.

 • Därför skannar Magnus Wilhelmsson ständigt marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, samarbetspartners och andra branscher som kan vara till fördel för våra medlemmar.

 • NW’s flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att man vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag.

 • Magnus ser det som varje människas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa.

 • Magnus Wilhelmsson vill bidra till det genom ett bredare utbud, fler lokala klubbar och med konkurrenskraftiga priser.

LYHÖRD GEMENSKAP

 • Idag är Nordic Wellness en av de största träningskedjorna i Sverige. Alla NW klubbar har samma målbild – NW ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa.

 • Tillsammans med sina medlemmar ska NW och deras licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att NW har branschens bästa, och mest hälsosamma träningsformer.

 • Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer NW att lyckas med det.

HÅLLBAR INSPIRATION

 • NW tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion, och motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt.

Din Bästa GymPartner Nordic Wellness

Nordic Wellness är en friskvårdskedja i Sverige. Nordic Wellness erbjuder träningsaktiviteter i form av Styrketräning Gruppträning (både egna och inköpta koncept från bland annat: Les Mills, både instruktörsledda och virtuella klasser samt hemmaträning via app) indoor cycling, yoga, personlig träning, sjukgymnastik med mera. Flera av gymmen är utrustade med solarium, och många erbjuder barnpassning i "Kidz Club". Nordic Wellness grundare och VD Magnus Wilhelmsson öppnade 1997 sitt första gym på Backaplan i stadsdelen Hisingen, Göteborg. Företaget har 2023 vuxit till 300 gym från Umeå i norr till Ystad i söder och cirka 425 000 medlemmar. Målet var att ha 300 klubbar i slutet av 2023. 1 april 2019 blev KTH-hallen i Stockholm Nordic Wellness 200:e klubb. Nordic Wellness har tre olika klubbkoncept: Express - mindre klubbar för styrketräning och kondition med generösa öppettider Family Fitness - gym med brett utbud av gym- och konditionsmaskiner, flera gruppträningssalar, sol- och relaxavdelning och ofta barnpassning Exclusive - Nordic Wellness lyxigaste klubbar med 20-årsgräns och dyrare materialval. Några vanliga gymkedjor i Sverige är: Nordic Wellness, Sats, Friskis & Svettis och Fitness24Seven.

NW skruvar ständigt på nya lösningar för att göra sina lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning

 • På Nordic Wellness vill man alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi.

 • Det ska vara kul och utvecklande att komma till NW, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord. 

Nordic Wellness på allabolag

Din Bästa GymPartner Nordic Wellness NW skruvar ständigt på nya lösningar för att göra sina lokaler, pass och maskiner bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Nordic Wellness vill man alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till NW, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.

Rösta om Sveriges Bästa Gym 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

GymPartner Träningsutrustning AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “Syns du inte – Så finns du inte” vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken egna gymanläggningar. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo.