Muskelshoppen – Köp kosttillskott & träningskläder

Köp Muskelshoppen 's kosttillskott & träningskläder hos GymPartner. Muskelshoppen är en av de bästa inom kosttillskott & gymkläder

Köp Muskelshoppen 's kosttillskott & träningskläder hos GymPartner. Muskelshoppen är en av de bästa butikerna inom kosttillskott & gymkläder.

MuskelShoppens båda butiker, en i Kungsbacka på Kungsmässan och en i Mölndals Galleria hade mycket höga lokalhyror, så ägaren valde att begära sig i konkurs.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker på PS Auction 28 December 2022 Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner den 28 December 2022. Alla som känner mig vet att jag inte väntar med något, så jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen. Ur kan vi hålla så låga priser?  Vi bygger två stora butiker inne i vår utställningshall på lagret i Mölndal. En klädbutik och en kosttillskottsbutik som är så stora att de också fungerar som lager för webshoppen.  På MaXimus Kettlebell CLUB - Ejdergatan 12 blir det en butik med samma sortiment.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022

Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner den 28 December 2022.

Alla som känner mig vet att jag inte väntar med något, så jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen.

Ur kan vi hålla så låga priser?

 • Vi bygger två stora butiker inne i vår utställningshall på lagret i Mölndal. En klädbutik och en kosttillskottsbutik som är så stora att de också fungerar som lager för webshoppen.
 • MaXimus Kettlebell CLUB - Ejdergatan 12 blir det en butik med samma sortiment.

MuskelShoppen söker ambassadör för våra kosttillskott och egna varumärke GrandMaster Fitness?

Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör.

MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke.

En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschen.

Samarbeta med oss och bli sponsrad

Vi söker dig som är en frisk fläkt och som gillar att synas och att inspirera andra!

Som ambassadör för MuskelShoppen så har du många förmåner, bland annat får du rabatter på hela vårt sortiment till både dig själv samt dina vänner/bekanta och följare, gratisprodukter och har alltid chansen att vara först med det senaste!

Vi får nog in många ambassadörs-ansökningar och har därför satt upp nedanstående krav.

För att ha chans att bli ambassadör för MuskelShoppen ska du:

 • Ha minst 2500 följare på instagram.
 • Ditt flöde på instagram ska vara tränings- och hälso-relaterat.
 • Du ska vara glad, positiv och med stolthet vilja visa upp vårt varumärke och våra produkter.

Uppfyller du dessa krav och vill samarbeta med oss?

Skicka då din ansökan till: [email protected]
Din ansökan ska innehålla info om dig, länkar till dina sociala medier samt motivering varför vi ska samarbeta med just dig.
Märk ditt mejl ”Ambassadör”

MUSKELSHOPPEN HAR ÖPPNAT i Göteborg och Mölndal 

Muskelshoppen är leverantör av kosttillskott, träningskläder och tillbehör i hela Sverige - ett näthandelsföretag med tillhörande fysiska butiker.

Här har man fokus på kompetens, service och bra produkter till bra pris.

Muskelshoppens mål är att du ska nå dina mål oavsett om det handlar om din träning eller ditt välmående.

Butiken erbjuder alltifrån protein och prestationshöjare till specifika vitaminer/mineraler samt kläder och träningstillbehör.

Med produkter från erkända varumärken av högsta kvalitet kan du som kund känna dig trygg.

Detta är berättelsen om MuskelShoppen i korta drag

Allting började dock i ett litet format där framgången föddes ur blod, svett och tårar genom hårt arbete och enkla medel.

Muskelshoppen grundades 2017 av Marcus Henriksson.

Bolaget har under hans ledning vuxit kraftigt, helt utan externt kapital.

Bolagets breda sortiment innefattar både kläder och högkvalitativa kosttillskott.

Muskelshoppen fokuserar på bra pris, kvalitet, service och snabba leveranser.

Detta är berättelsen om MuskelShoppen i korta drag. Allting började dock i ett litet format där framgången föddes ur blod, svett och tårar genom hårt arbete och enkla medel. Muskelshoppen grundades 2017 av Marcus Henriksson. Bolaget har under hans ledning vuxit kraftigt, helt utan externt kapital. Bolagets breda sortiment innefattar både kläder och högkvalitativa kosttillskott. Muskelshoppen fokuserar på bra pris, kvalitet, service och snabba leveranser.

Populäraste kosttillskotten just nu är följande 10 Produkter

 1. Prestationshöjare / PWO - MuskelShoppen
 2. NG nutrition - MuskelShoppen
 3. Yamamoto Nutrition - MuskelShoppen
 4. RECO - MuskelShoppen
 5. Raw Food Shop - MuskelShoppen
 6. PAM Original Cooking Spray 170g - MuskelShoppen
 7. Redcon1 Halo 60 caps - MuskelShoppen
 8. Celsius Flak 24st - MuskelShoppen
 9. Sporttoppar - MuskelShoppen
 10. Olimp Sport Nutrition - MuskelShoppen

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development.  Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners GymPartner's framgång bygger på grundaren, MaXimus mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar. Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

MuskelShoppen Göteborg               MuskelShoppen Mölndal    

Ejdergatan 12                                  Nämndemansgatan 17

416 68 Göteborg                              431 33 Mölndal

+4676-393 30 57 Martin & Marcus

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

GymPartner's framgång bygger på grundaren, MaXimus mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket