Köpa Crosstrainer Göteborg

Köp Crosstrainer - För både Nybörjare & Experter. Vi har massor med olika modeller av crosstrainers för hemmabruk i olika prisklasser. Välkommen!

Köpa Crosstrainer Göteborg - För både Nybörjare & Experter. Vi har massor med olika modeller av crosstrainers för hemmabruk i olika prisklasser. Välkommen!

Köpa Crosstrainer Göteborg “Köp inte grisen i säcken” Sammanfattningsvis rekommenderar GymPartner sina kunder att köpa dyra Crosstrainers på Blocket som är klena och utan garantier från säljaren. Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Crosstrainer på Blocket men om det är en Crosstrainer utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “vrak” inom kort. Bäst Crosstrainer 2022- Köp begagnad i hög gymkvalitet. Du som tränar på gym vet att Crosstrainern är en av de mest populära maskinerna i Norden & som ALLA köar till på gymmet.

Köpa Crosstrainer Göteborg “Köp inte grisen i säcken”

Sammanfattningsvis rekommenderar GymPartner sina kunder att köpa dyra Crosstrainers på Blocket som är klena och utan garantier från säljaren.

Det kan se lockande ut med låga priser för nya eller fina Crosstrainer på Blocket men om det är en Crosstrainer utan att importören har reservdelar eller servicetekniker i Sverige så kan du stå där med ett “vrak” inom kort.

Bäst Crosstrainer 2022- Köp begagnad i hög gymkvalitet. Du som tränar på gym vet att Crosstrainern är en av de mest populära maskinerna i Norden & som ALLA köar till på gymmet.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova vår fina Crosstrainer i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Köp Bästa Crosstrainer 2023 Göteborg

 1. Crosstrainer Flexstrider Base LifeFitness

 2. Crosstrainer 95T Black LifeFitness

 3. Crosstrainer REA på Technogym

 4. 8st Crosstrainer EFX885 Precor

 5. Functional Walker 8810 Crosstrainer från DK Fitness

 6. Crosstrainer Startrac PRO3 

 7. Functional Walker 8810 från DK Fitness 

 8. Ultra Stepmill -Trappmaskin

 9. Crosstrainer Excite Syncro 700Sp

 10. Functional Walker 22-DK City

 11. Crosstrainer e916 Nautilus begagnad

 12. Crosstrainer Precor EFX 576i

 13. Crosstrainer REA på Startrac-PRO

 14. Crosstrainer DK 22 Classic 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal MaXimus The GymPartner Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :) In the meantime you can find me here or on about.me GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design.

More content coming soon! :)

 • In the meantime you can find me here or on about.me

 • GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter: