GrandMaster Gymutrustning

Grandmaster
Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 43 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 43 års styrketräning har gett resultat
Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.
 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.
 • Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. 

Investera i GrandMaster Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 43 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Efter att ha byggt muskler i mer än fyrtio år och lika länge drömt om och planerat ett eget varumärke, så vet  jag vad vi talar om

 • GrandMaster arbetar genomgående med avancerad biomekanik för att skapa utrustning som gör exakt det den är till för, utan onödigt slitage på vare sig människa eller maskin.
 • Vår utrustning som tillverkas runt om i Europa håller högsta kvalitet och har en garanterat lång livslängd.

GrandMaster by MaXimus-Born in Mölndal

 1. GrandMasters ägare, Martin Maximus Börjesson startade sitt första gym i Mölndal på hösten 1979 och redan 1983 började försäljningen och uthyrningen av begagnad gymutrustning.

 2. GrandMaster Gymutrustning är skapat av Martin Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning.

 3. Produkterna kännetecknas av en mycket hög slitålighet och ett solitt, robust intryck.

 4. Snygga produkter som är gjorda för att användas dygnet runt helt enkelt..

 5. GrandMaster Fitness träningsmaskiner och träningsredskap är kända för att hålla för riktigt tuff användning i många år, och ha en mycket stilren och stabil design.

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

GrandMaster Fitness & Tre goda grunder till att investera i GrandMaster Gymutrustning

Säkerhet

Den ergonomiska designen av GrandMasters gymutrustning ger hög effekt men utan riskerna som fria vikter innebär.

Träningseffekt

Tack vare den biometriska konstruktionen uppnås en maximal effekt i varje rörelse.

Underhållsfritt

GrandMaster Fitness- utrustning är nästintill underhållsfri vilket gör att du kan maximera intäkterna och minimera kostnaderna.

GrandMaster by MaXimus

GrandMaster by MaXimus-Born in Mölndal GrandMasters ägare, Martin Börjesson startade sitt första gym i Mölndal på hösten 1979 och redan 1983 började försäljningen och uthyrningen av begagnad gymutrustning. GrandMaster Gymutrustning är skapat av Martin Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning.

GrandMasters gymmaskiner tar din träning i gymmet till en ny nivå. Med den senaste innovationen och digitala lösningar får du de bästa förutsättningarna att lyckas

 • Alla våra maskiner är självklart förpackat i snygg stilren design. Och passar lika bra i hemmet som i gymmet.

 • Det finns en uppsjö olika maskiner, alla med olika design.

 • Sammantaget för hela vårt utbud av maskiner och redskap är att vi aldrig tummar på kvalitén.  

 • Allt för att du ska kunna fokusera enbart på din utveckling och träning i gymmet.

Svensk kvalitet

Med den långa erfarenheten och kontakten med våra kunder vet vi att svensk kvalitet lönar sig, både vad gäller funktion, livslängd och framförallt effektiv och störningsfri träning.

Varje träningsredskap som bär namnet GrandMaster borgar för ansvar. Allt som bär namnet är utvecklat i Sverige.

Träna tryggt

Visst är det viktigt att bygga upp muskelstyrkan och träna upp konditionen, men det är ändå bara en del av en större helhet som vanligtvis går under begreppet friskvård. Det helhetstänkandet har Martin Maximus Börjesson arbetat och haft i över 43 år.

 • Vi fokuserar på att ta fram de bästa, skonsammaste och mest effektiva träningsmaskinerna på marknaden samt förmedla våra kunskaper till både användare och instruktörer.

 • Tack vare vår långa erfarenhet vet vi att de största och snabbaste effekterna fås genom långsiktigt tänkande och med kvalitet i varje led.

Investera i GrandMaster Gymutrustning – Lyft inte skrot

 • Investera långsiktigt

 • Vi tänker långsiktigt – När du ska investera i träningsutrustning är det viktigt att den håller länge och är säker.

 • Vi har sedan vi började utveckla utrustning tänkt på att använda oss av rätt

  komponenter i tillverkning och reservdelar. 

GymPartner störst på Begagnad Gymutrustning 

Begagnad Gymutrustning GymPartner säljer och renoverar gymutrustning och gymmaskiner från världens största tillverkare som ibland är över 40 år gamla. Det är ett led i det som idag benämns som cirkulär ekonomi. Att ta vara på naturens resurser så långt som det är möjligt med hänsyn till pris, kvalitet och hållbarhet. För oss har det varit en självklarhet i decennier. Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GymPartner säljer och renoverar gymutrustning och gymmaskiner från världens största tillverkare som ibland är över 40 år gamla

Det är ett led i det som idag benämns som cirkulär ekonomi. Att ta vara på naturens resurser så långt som det är möjligt med hänsyn till pris, kvalitet och hållbarhet.
För oss har det varit en självklarhet i decennier.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Gymutrustning eller kompletta Gym
Köp hantlar här GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar. Köp ny eller begagnad Gymutrustning eller nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar etc.