Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen.

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal. 

 • Vi säljer begagnad proffesionell Crosstrainer Technogym Mölndal.

 • En Excite Syncro-700 Technogym är en användarvänlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar både nybörjare och vana användare med ett stort urval program.

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen. Och det av en god anledning, för när armarna och överkroppen utöver benen också är i bra rörelse under träningen, förbränns kalorierna effektivt.

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen

Och det av en god anledning, för när armarna och överkroppen utöver benen också är i bra rörelse under träningen, förbränns kalorierna effektivt.

Ett brett urval av moderna crosstrainers

Vi erbjuder vi ett brett urval moderna, professionella crosstrainers – både nya, fabriksrenoverade (CPO) och begagnade maskiner med många träningsprogram, som ger dig ett otal möjligheter att kunna variera din träning med egna eller förprogrammerade träningsprogram, precis som du kan öka och sänka intensiteten.

Du kan naturligtvis också mäta din tid, antal steg, distans och inte minst din kaloriförbrukning. Vi ger gärna rådgivning, så att du kan hitta den crosstrainer som matchar ditt behov helt.

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym– en effektiv kaloriförbrännare

 1. Det är en behaglig känsla att träna på en Crosstrainer Excite Syncro-700 och du uppnår en verkligt god cardiovaskulär träning och hälsosamma resultat.

 2. Konstruktionen av Crosstrainer Excite Technogym säkerställer att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt.

 3. På det sättet stiger energiförbrukningen och därför är just denna typ av kretsloppsmaskin en mycket effektiv kaloridödare.

 4. Men maskinen kräver att du gör en aktiv insats! Pulsen ska stiga och du behöver se till att stånka ordentligt när du tränar.

 5. I kombination med en bra kostplanering funkar Crosstaining utmärkt.

Varierad träning med Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal

 • En stor fördel med att träna på en crosstrainer är att den kontinuerligt tillmötesgår ditt behov och din kapacitet.

 • Desto bättre din form blir, desto mer utmanande träningsprogram kan du välja så att du konstant utmanas och får ut det maximala av din träning.

 • Ska du ta hänsyn till skador när du tränar, är crosstrainern ett riktigt bra val som kretsloppsmaskin. Den ger dig nämligen inga vertikala stötar upp genom lederna.

 • Dina fötter är konstant på pedalerna där de kör runt i en skonsam, elliptisk rörelse.

För dig som vill veta detaljerna:

Crosstrainer Excite-Syncro-700 Technogym Mölndal

 • MÅTT 204X70X160 CM

 • VIKT 150 KG

 • MAX ANVÄNDARVIKT 180 KG

 • MOTSTÅNDSNIVÅ 1-25

 • MOTSTÅND VID 70 RPM (WATTS) 30-500

GymPartner Finance -VI GÖR AFFÄRER ENKLARE

VI GÖR AFFÄRER ENKLARE

Om du som kund inte blir godkänd för leasing av Crosstrainer Excite-Syncro Technogym så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Kolla våra 20000 visningar på Youtube

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner och TräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner och Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre