BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER. - Vi vänder oss i första hand till företag och organisationer och utför endast begränsade uppdrag åt privatpersoner.

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER TRÄNINGSUTRUSTNING I MÖLNDAL. 

VI UTFÖR OMKLÄDSEL OCH RENOVERING AV ALLA SLAGS MÖBLER - Behov av möbelklädsel?

 1. Vi vänder oss i första hand till företag och organisationer och utför endast begränsade uppdrag åt privatpersoner.

 2. Merparten av våra kunder är företag, kommuner, landsting, passagerarfartyg, kyrkor, teatrar, sjukhus och annan offentlig miljö.

 3. Bobbys Tapetserarverkstad arbetar även med båt, bil, mc och husvagns-inredningar.

 4. Vi har även utrustning för att kunna utföra arbeten på plats.

 5. Bobbys Tapetserarverkstad AB har lång och god erfarenhet av såväl renovering som nyproduktion av alla typer av klädda möbler, dynor för kyrkor och offentlig miljö.

 6. Hos GymPartner är det främst omklädning av dynor till Träningsmaskiner och Träningsbänkar som Bobbys tapetserare klär om i getskinn.

 7. Man bör byta till Getskinn, då det aldrig spricker. Även utrustning från de största tillverkarna i världen använder billiga skinn-imitationer.

 8. Alla i gymbranschen vet att GymPartners servicetekniker är bäst på renovering av gymutrustning och svarar dagligen på frågor från landets alla servicetekniker som ringer dygnet runt...

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER TRÄNINGSUTRUSTNING I MÖLNDAL.  VI UTFÖR OMKLÄDSEL OCH RENOVERING AV ALLA SLAGS MÖBLER - Behov av möbelklädsel? Vi vänder oss i första hand till företag och organisationer och utför endast begränsade uppdrag åt privatpersoner. Merparten av våra kunder är företag, kommuner, landsting, passagerarfartyg, kyrkor, teatrar, sjukhus och annan offentlig miljö. Bobbys Tapetserarverkstad arbetar även med båt, bil, mc och husvagns-inredningar. Vi har även utrustning för att kunna utföra arbeten på plats. Bobbys Tapetserarverkstad AB har lång och god erfarenhet av såväl renovering som nyproduktion av alla typer av klädda möbler, dynor för kyrkor och offentlig miljö.

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER KLÄR OM TEX: 

#utemöbler #karmfåtöljer #liggstolar #möbler #skumgummi #bruno mathsson fåtölj #jetson fåtölj #lamino fåtölj #bruno mathsson #howard soffa

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER

 • Även GymAuktioner som också ägs av ägaren och grundaren Martin Maximus Börjesson, anlitar Bobbys Tapetserarverkstad. 
 • MÖBELRENOVERING OCH OMSTOPPNING sedan 1996 

 • Företaget startades 1996 av Bobby Sandahl som även driver firman.

 • Bobby har arbetat inom branschen sedan 1992.

 • Bobby har 3 anställda på företaget, men vi kan öka kapaciteten vid behov. Det kan vara både chaufförer, montörer, stopp-möbeltekniker samt tapetsörer.

 • Vi har hela Sverige som arbetsfält och hämtar och levererar hos kunder inom ca 20 mils radie från Vaggeryd.

 • När du behöver möbelklädsel! Bobbys Telefon: 0393-130 35

Länkar med artikeln på olika medier

 1. Facebook 

 2. Instagram 

 3. Tumblr

 4. Pinterest

 5. Reddit

 6. GymAuktioner.se

 7. Twitter

Som samarbetspartner och leverantör till några av Sveriges största inredningsföretag inom offentlig miljö mm, har vi bra och praktisk erfarenhet av att hantera både små och stora projekt. 

BOBBYS TAPETSERARVERKSTAD HOS GYMPARTNER Även GymAuktioner som också ägs av ägaren och grundaren Martin Maximus Börjesson, anlitar Bobbys Tapetserarverkstad.  MÖBELRENOVERING OCH OMSTOPPNING sedan 1996  Företaget startades 1996 av Bobby Sandahl som även driver firman. Bobby har arbetat inom branschen sedan 1992. Bobby har 3 anställda på företaget, men vi kan öka kapaciteten vid behov. Det kan vara både chaufförer, montörer, stopp-möbeltekniker samt tapetsörer. Vi har hela Sverige som arbetsfält och hämtar och levererar hos kunder inom ca 20 mils radie från Vaggeryd. När du behöver möbelklädsel! Bobbys Telefon: 0393-130 35 Som samarbetspartner och leverantör till några av Sveriges största inredningsföretag inom offentlig miljö mm, har vi bra och praktisk erfarenhet av att hantera både små och stora projekt.