Speedfit

Speedfit Din Bästa GymPartner är det första löpband som låter dig träna utan ansträngning på bandet, med samma prestanda och träning man kan förvänta sig på en bana.

Speedfit Din Bästa GymPartner

Detta är av den finaste kvaliten, första motorfria löpbandet som någonsin producerats. Den tillåter människor att gå, jogga, springa, och sprint utan att göra några justeringar än att flytta kroppens tyngdpunkt framåt och bakåt på löpband.

Speedfits innovativa, patenterade teknik ger en helt naturlig känsla – det är den enda löpband som ger dig samma kontroll som lämnar din dörr – du diktera ditt tempo inte maskinen!

Resultatet är mycket som att springa utomhus, och är inte att poängen med det hela? Det finns inget annat liknande, det är unikt, verkligen!

Speedfit Din Bästa GymPartner

Icke-motoriserade
Fördelarna med icke-motoriserade systemet är inte bara energieffektiviteten, men också ledningen fritt, brusfria, lätta, och robusthet. Inget behov av att röra eller trycker på knapparna. Det är naturligt, enkelt.

Finansiering av Gymutrustning och Speedfit Din Bästa GymPartner

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Draghandtag Paket Pro Gym hos Träningsspecialisten GymPartner och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Draghandtag Paket Pro Gym hos Träningsspecialisten GymPartner på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.
24 månaders räntefri avbetalning tillgänglig! Kolla på GymPartners Gymutrustning i Sveriges Bästa Kompletta Gym

Besök GymPartner Finance

Senaste från: Speedfit

Varukorg bi-cart2 Produkter bi-compass