SmartGrepp - Made in Sweden

Idéen Bakom Smartgrepp
SmartGrepp är precis vad det låter som; ett specialutformat grepp som fästes runt handtagen på den utrustning man ska använda vid viktträning.

SmartGrepp - Made in Sweden. SmartGrepp är en innovation framtagen för att ge dig full kontroll över den utrustning du använder vid dina träningspass.

 • SmartGrepp är precis vad det låter som; ett specialutformat grepp som fästes runt handtagen på den utrustning man ska använda vid viktträning.

 • Idag 20 Februari 2023 provade jag, Martin Maximus Börjesson dessa SmartGrepp och herregud vad bra grepp man får, så nu ska vi sälja dessa både på GymPartner, GymAuktioner och framför allt i våra MuskelShoppar på:

 • Nämndemansgatan 17. 431 33 Mölndal.

 • Samt i Göteborg på Ejdergatan 12. 416 68 Göteborg. 

SmartGrepp - Made in Sweden

 • Det spelar ingen roll om det är små hantlar, stora stänger eller andra typer av handtag.

 • Materialet är utformat för att fästa runt såväl utrustningen som händerna.

 • Resultatet blir ett stadigt, och tryggt grepp som innebär såväl ökad komfort och en visshet i att utrustningen kommer att jobba tillsammans med dig för optimal träning.

Smart, va?

Materialet i SmartGrepp - Made in Sweden:

 1. SmartGrepp använder sig av noggrant utvald naturgummi.

 2. Vid valet av materialet var fokusen ett enda mål: Optimalt grepp.

 3. SmartGrepp är testat på den plats där den ska användas – gymmet.

All produktion av dessa SmartGrepp - Sker i Sverige

 • När du köper SmartGrepp så bidrar du automatiskt till kortare transportsträckor och svensk tillverkningsindustri.

 • Enkelt och bra för både dig och din omgivning.

Idéen bakom SmartGrepp: Mitt namn är Christian Jansson. Jag har livslång erfarenhet av träning inom flera områden, bl.a. boxning och MMA, men framför allt styrketräning. Jag, som själv är flerbarns-pappa, är en av många människor som har svårt att få dygnets timmar att räcka till, och då jag går till gymmet vill jag att min tid där ska vara välinvesterad. Men jag kände ofta en irritation kring att inte kunna maximera mina träningsresultat p.g.a. att greppet kring stänger och hantlar inte är komfortabelt eller att svetten mot metall gör att fingrarna glider iväg, och man måste avbryta för omtag. Det var ur den frustrationen som idén till SmartGrepp föddes. SmartGrepp ersätter hala, illaluktande handskar och remmar. Det är okomplicerat och rakt på sak. Och det fungerar. Jag är övertygad om att du kommer tycka samma sak. Träning är min passion, och jag vägrar att kompromissa med det jag älskar att göra.Det var ur den frustrationen som idén till SmartGrepp föddes. SmartGrepp ersätter hala, illaluktande handskar och remmar. Det är okomplicerat och rakt på sak. Och det fungerar. Jag är övertygad om att du kommer tycka samma sak. Träning är min passion, och jag vägrar att kompromissa med det jag älskar att göra. Smartgrepp är en nyutvecklad innovation framtagen för att ge dig full kontroll över den utrustning du använder vid dina träningspass

Idéen bakom SmartGrepp:

 • Mitt namn är Christian Jansson. Jag har livslång erfarenhet av träning inom flera områden, bl.a. boxning och MMA, men framför allt styrketräning.

 • Jag, som själv är flerbarns-pappa, är en av många människor som har svårt att få dygnets timmar att räcka till, och då jag går till gymmet vill jag att min tid där ska vara välinvesterad.

 • Men jag kände ofta en irritation kring att inte kunna maximera mina träningsresultat p.g.a. att greppet kring stänger och hantlar inte är komfortabelt eller att svetten mot metall gör att fingrarna glider iväg, och man måste avbryta för omtag.

 • Det var ur den frustrationen som idén till SmartGrepp föddes.

 • SmartGrepp ersätter hala, illaluktande handskar och remmar.

 • Det är okomplicerat och rakt på sak. Och det fungerar.

 • Jag är övertygad om att du kommer tycka samma sak. Träning är min passion, och jag vägrar att kompromissa med det jag älskar att göra.

Smartgrepp är en nyutvecklad innovation framtagen för att ge dig full kontroll över den utrustning du använder vid dina träningspass

Christian Oskar Jansson Folkbokföringsadress Gamla Vägen 6 72233 Västerås Kommun Västerås Län Västmanlands län Personnummer 19790706-6976 Kön man Flyttdatum augusti 2018 Födelsedag den 6 juli (fyller 44 år om 135 dagar) Grundare av SmartGrepp Mail: info@SmartGrepp.se Telefon: +46708211871 Adress: Gamla Vägen 6 Västerås Postnummer: 722 33 Västerås Organisationsnummer: 559284-6959

Köp SmartGrepp – 3 par (Ange vilka färger i anteckningar vid kassan) hos MuskelShoppen.nu 

547,00kr

Smartgrepp är en nyutvecklad innovation framtagen för att ge dig full kontroll över den utrustning du använder vid dina träningspass. Smartgrepp är precis vad det låter som; ett specialutformat grepp som fästes runt handtagen på den utrustning man ska använda vid viktträning. Det spelar ingen roll om det är små hantlar, stora stänger eller andra typer av handtag. Materialet är utformat för att fästa runt såväl utrustningen som händerna. Resultatet blir ett stadigt, och tryggt grepp som innebär såväl ökad komfort och en visshet i att utrustningen kommer att jobba tillsammans med dig för optimal träning. Smart, va?

SmartGrepp - Röd (Per par)
199,00kr

Materialet i SmartGrepp - Made in Sweden: SmartGrepp använder sig av noggrant utvald naturgummi. Vid valet av materialet var fokusen ett enda mål: Optimalt grepp. SmartGrepp är testat på den plats där den ska användas – gymmet.

SmartGrepp - Blå (Per par)
199,00kr

SmartGrepp - Made in Sweden Det spelar ingen roll om det är små hantlar, stora stänger eller andra typer av handtag. Materialet är utformat för att fästa runt såväl utrustningen som händerna. Resultatet blir ett stadigt, och tryggt grepp som innebär såväl ökad komfort och en visshet i att utrustningen kommer att jobba tillsammans med dig för optimal träning. Smart, va?

Vill du bli Återförsäljare av GymPartner Träningsutrustning & Muskelshoppens produkter?

Har du eget Gym eller idrottsklubb med hemsida?

Vill du tjäna extra pengar till ditt företag eller klubb utan att ta onödigt stora risker?

 1. Genom GymPartner och Muskelshoppen med dess nya och begagnade träningsutrustning, gymtillbehör, kosttillskott & träningskläder, så kan du som återförsäljare skapa en ny framtid redan idag.

 2. Registrera dig som återförsäljare redan idag och dra nytta av följande:

 3. Snabb och enkel inloggning, du ser dina rabatterade priser när du är inloggad med dina personliga uppgifter.

 4. Leverans inom 2-4 arbetsdagar och fri frakt vid köp över 2500 kr.

 5. Våra pressade priser ger dig som återförsäljare möjlighet att erbjuda dina kunder ett konkurrenskraftigt pris.

 6. Möjlighet att sälja kosttillskott med bra marginaler utan att själv ta en stor lagerrisk.

 7. Kontakt med Muskelshoppen´s egen produktutvecklare för frågor om produkterna.

 8. Direkt rådgivning och kundtjänst genom vårt återförsäljarteam.

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

#gymgrosisten #gymgrossisten #gymgrosisten #gymgrossisten göteborg #gymgrossiten
#gymgrossisten malmö #gymgrossisten uppsala #gymbutik #gymgrossisten umeå
#gymgrossisten luleå #Köp kosttillskott och träningskläder hos Gymgrossisten

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022 Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner den 28 December 2022. Alla som känner mig vet att jag inte väntar med något, så jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen. Ur kan vi hålla så låga priser? Vi bygger två stora butiker inne i vår utställningshall på lagret i Mölndal. En klädbutik och en kosttillskottsbutik som är så stora att de också fungerar som lager för webshoppen. På MaXimus Kettlebell CLUB - Ejdergatan 12 blir det en butik med samma sortiment. MuskelShoppen söker ambassadör för våra kosttillskott och egna varumärke GrandMaster Fitness?