Qicraft Sweden AB Org.nr: 556614-0447

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster

Qicraft - Svenska leverantören av italienska Technogym

TechnoGym Din Bästa GymPartner "Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna". Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Nordens ledande aktör av träningsutrustning & relaterade tjänster inom hälsa & träning

 • Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av konditionsutrustning av högsta klass.

 • Kvalitetsutrustning. 

Technogym utrustning. Lång erfarenhet. Branschens bästa service.

 • Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.

Farhad Jabbari CEO berättar

 • "Varje dag jobbar vi för att skapa en hälsosammare värld genom bl.a. fysisk aktivitet.

 • Vi kallar det för "Activating People". Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning".

TechnoGym Din Bästa GymPartner

 • "Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna".

 • Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem.

 • Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

 • Qicraft Sweden AB

  Org.nr: 556614-0447

Begagnad Technogym-utrustning säljer vi på GymPartner oerhört mycket av så som Technogym Löpband, Technogym Cykel, Technogym Crosstrainer och förmodligen mest Technogym i Sverige.

GymPartner är den ledande leverantören av Tecnogyms begagnad gymutrustning

Kontakta mig Martin Maximus på GymPartner angående Komplett Begagnat Gym.

Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av begagnad konditionsutrustning av högsta klass.

 • Technogym utrustning

 • Branschens bästa service

 • Lång erfarenhet

 • Kvalitetsutrustning.

Qicraft Group köper The Academy

Qicraft Group stärker sin position på den svenska utbildningsmarknaden genom förvärv av The Academy. Efterfrågan på kompetens växer i branschen och sättet vi konsumerar utbildningar på idag skiljer sig mycket mot vad det har varit. Qicraft Group vill vara med och utveckla, påverka och dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Samtidigt som man vill framtidssäkra, inte bara sin egen affärsverksamhet, utan även kundernas.

Qicraft Group förvärvar SAFE Education

Qicraft stärker sin position genom förvärv av det nordiska utbildningsföretaget SAFE Education med 25 års erfarenhet av licensutbildningar till Personliga Tränare, Gruppträningsinstruktörer och Kostrådgivare. Efter en process under våren kan vi idag med stor glädje och stolthet meddela att Qicraft Group tar över SAFE Educations utbildningsverksamheter i Sverige och Norge från SATS koncernen. Med ett starkt varumärke i SAFE Education, ett kompetent utbildningsteam och med en väletablerad verksamhet i Norden är detta förvärv i enlighet med Qicrafts strategi och långsiktiga målsättningar.

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Kompletta Nya-Begagnade Gym