Master Sport

Master Sport Din GymPartner är en ledande polsk tillverkare av styrketräningsutrustning. Våra produkter tillverkas på grundval av samarbete med erfarna spelare och fitnesstränare samt i samarbete med Institutionen för biomekanik vid University of Physical Education i Warszawa och Institute of Industrial Design i Warszawa. 

Master Sport Din GymPartner är en ledande polsk tillverkare av styrketräningsutrustning.

Våra produkter tillverkas på grundval av samarbete med erfarna spelare och fitnesstränare samt i samarbete med Institutionen för biomekanik vid University of Physical Education i Warszawa och Institute of Industrial Design i Warszawa.

Master Sport Din GymPartner

Master Sport hos GymPartner

Den särskiljande effekten av detta samarbete, förutom den utmärkta biomekaniken hos enheterna, är skapandet av BSS (Biomechanical Supprt System).

Det handlar om att utveckla speciella kammar som ökar effektiviteten i övningar på maskiner och skyddar träningen mot skador.

Master Sport samarbete med Institute of Industrial Design har resulterat i skapandet av ett unikt sortiment av styrkeutrustning för kvinnor under namnet SHAPED.

Alla delar av sätet, ryggstöd, grepp och lastreglering är utformade i det som ett resultat av tester som utförts både vid Institute of Industrial Design i Warszawa och vid Biomekanikavdelningen vid Warszawa Academy of Physical Education.

Alla dessa delar av maskiner kännetecknas av kvinnors behov och träningskomfort.

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner 

Master Sport Din GymPartner

Våra produkter är avsedda för utrustning för gym, idrottsklubbar samt hotell- och hemmagym. Vi erbjuder 5 rader styrka: BioMotion, Natural Strength, Professional, Shaped och Hotel & Home.

De uppskattades av den polska armén, vilket resulterade i en order om att utrusta träningsrum för våra soldater som är stationerade i Afghanistan.

Av denna anledning annonserade vi upprepade gånger i serien "Mission Afghanistan". Vi finns också på europeiska marknader, våra enheter finns i alla europeiska länder.

En av våra senaste implementeringar är gymutrustningen vid Europeiska unionens domstol i Luxemburg.

Vi har ett nätverk av distributörer i Europa och Mellanöstern. Köparna av våra produkter är ägare av fitnessklubbar och investerare från sportbranschen.

Snart kommer våra enheter att utrustas med ett utbildningssystem som heter "E-trainer".

Detta system kommer att öka träningsnivån och kvaliteten tack vare vård av en personlig tränare och gör att du kan kontrollera träningens effekter och kurs.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner