Les Mills

LES MILLS BODY PUMP™ är en högrepetitions, motståndsträning, förkoreograferat träningsprogram koreograferat & utvecklat av Les Mills Body Pump Team

LES MILLS BODYPUMP är en högrepetitions, motståndsträning, förkoreograferat träningsprogram koreograferat och utvecklat av Les Mills Body Pump Team.

De potentiella fördelarna med BODYPUMP:

  • kalori- och fettförbränning
  • förbättrad aerob kondition
  • muskelstyrka ökar
  • förbättrad muskulär uthållighet och positiva psykologiska fördelar

Les Mills är ett internationellt fitnessföretag som erbjuder förstklassiga fitnessprogram till klubbar runt om i världen.

För närvarande är Les Mills-program licensierade av 20 000 partners i 100 länder, och Nordic Wellness kedjan är en av dem!

1968 startade Olympian Les Mills sitt första gym i Auckland, Nya Zeeland. Det var en enkel operation – grundläggande styrka och konditionsträning för ett litet samhälle.

Nu, 50 år senare, är LES MILLS BODY PUMP™navet i en livlig global rörelse där världens främsta fitnesstalang skapar nya sätt att komma i form, kombinera musik med rörelse och sedan dela den med världen!

Ett av Campushallens populäraste pass, LES MILLS BODYPUMP™

LES MILLS BODYPUMP™

Detta träningsupplägg kommer från Les Mills. Les Mills har sitt ursprung i Nya Zeeland och är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning.

Passen är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer, så vart du än tränar i världen körs samma program.
Ny koreografi och ny musik kommer var tredje månad.

LES MILLS BODYPUMP

Les Mills har i sina program för Bodypump mer och mer börjat använda övningar där det är en fördel att använda SmartBars vikter.

SmartBar har en lösning där låsen är inbyggda i stången och låsningsfunktionen underlättar bytet av vikter, vilket görs flera gånger under ett pass.

Bytena blir smidigare och snabbare vilket också gör träningen effektivare. SmartBars nya utformning underlättar greppet för alla och utrustningen kan även användas på andra pass som har behov av vikter.

Vi kan nu erbjuda alla deltagare på Bodypump vår nya utrustning!

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Etiketter: bodypump, gruppträning

LES MILLS BODYPUMP – för effektiv styrketräning

Träning med skivstång och vikter ger absolut effektiv styrketräning. Träning med fria vikter duger bra för muskeluppbyggnad, träning av styrka och styrkeuthållighet.

Skivstång och lösa vikter bjuder på ganska variationsrika övningar inom styrketräning och är liksom oeftergivliga för just denna träningsform.

Effekter av träning med LES MILLS BODYPUMP ?

Styrkeövningar som bänkpress eller knäböj funkar inte utan användning av någon skivstång och vikter. I kombination med Power Rack och träningsbänk kan hela kroppen tränas.

Övningar som kräver mycket koordination utförs bättre med skivstång eftersom stången funkar som stabilitetsgivande. Även därför lyckas det bättre att klarar träningen med tyngre vikter.

GymPartner säljer LES MILLS BodyPump-XL+Yogamatta ny inplastad & Stepup-bräda 2495 kr ink.moms. Helt perfekt hemmagympaket av högsta kvalitet till dig själv eller någon som vill komma i form!

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner