Cybex

Cybex by GymPartner fokuserar på försäljning av kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel mm. från Världens största leverantörer

Cybex by GymPartner eller Cybex International, Inc. är en ledande tillverkare av förstklassig träningsutrustning för främst kommersiell användning.

Cybex by GymPartner

Cybex produktsortiment omfattar hela serier av både styrketränings- och konditionsträningsredskap som säljs i hela världen under Cybex-varumärket.

Cybex International producerar förstklassig fitnessutrustning som är utformad för att leverera ojämförliga resultat för alla som tränar, från förstagångsanvändare till proffsidrottare.

Företagets engagemang i träningsforskning, genom Cybex Research Institute, leder fitnessbranschen mot att tillhandahålla en vetenskaplig bas för utveckling av träningsmaskiner som förbättrar människors prestation.

Cybex by GymPartner

Med fler än 90 patent har Cybex-utrustningen innovativ design, slitstark konstruktion och är biomekaniskt korrekt för att ge optimala resultat med minimal belastning på kroppen.Dessa mycket kända varumärken Cybex USA Gym & Cardio.

Världens Största Gymleverantörer Presenteras hos GymPartner Sweden som  fokuserar på försäljning av kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel mm. från Världens största leverantörer.

De har helt enkelt de bästa produkterna som finns att köpa, skillnaden är bara att vi på GymPartner Sweden säljer dessa otroligt mycket billigare och du kan oftast inte se någon skillnad på våra begagnade och de nya produkterna.

Gympartners Gym & Motionskonsulter har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Om Nautilus 

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner Sweden