Concept Träningsredskap

Concept Träningsredskap Din GymPartner är kanske framförallt kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella gym. Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken.

Concept Träningsredskap Din GymPartner är kanske framförallt kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella gym.

Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.

Concept Träningsredskap Din GymPartner

Concept Träningsredskap

Concept är gymprodukter i världsklass. Alla har det gemensamt att de säljs av den framgångsrika företagsgruppen Concept i Jönköping.

Jag köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat.

Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen!

Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart.

Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet.

Resten är historia, som det brukar heta, och den okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Finansiering av Concept Träningsredskap Din GymPartner

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Leasing

Leasing av Concept2 gymprodukter är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Hyra

Hyra av Concept2 gymprodukter är när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Eleiko Begagnad Skivstång 

GymPartners Alla Varumärken

Body Solid

Les Milles Body Pump

Master Sport

Gymleco

Populärast just nu: 

Roddmaskiner & Stakmaskiner 2022

Roddmaskin Octane Dual Rower 

Concept 2 SkiErg

Concept 2

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Concept SkiErg väggmontage Svart

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack